Szüléstörténetek

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
A szülés folyamata, se több, se kevesebb
Bevezető: előre elnézést kérek mindenkitől. :) Mert: sosem tartottam a szülést csodálatos dolognak, sosem tudtam meghatódni tőle, nem tartom nagy teljesítménynek, stb. Sőt, életem legundorítóbb eseménye volt, pozitív végkifejlettel, az egészséges fiammal. Ennyi, nem több. :) »

Kicsi kincsem
Ha valaki még 6 éve azt mondja, hogy 20 évesen anya leszek, biztos kinevetem... De anya lettem és élvezem. Minden jóval, rosszal együtt. Olyan gyorsan történt minden, hogy igazán akkor fel sem fogtam. Sokszor csak nézem és nézem Őt, hogy igen, Ő az én gyermekem, az enyém... »


Dominic születése 2012. augusztus 1.
Leírom az én storimat, milyen külföldön szülni. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha kis bevezetőként írok a terhességről, a terhesgondozásról is pár sort. »

"Kis"lányom születése
Második gyermekemet vártam munkahelyváltás miatt egy másik városban, másik doktor felügyelete alatt. A 33. heti vizsgálaton mondta az orvos, hogy ez bizony nagy baba lesz. Ekkorára azonban ő se számított: 4630 grammos "kis"lányom született. »

Csenge érkezése
Úgy gondoltam én is megosztom veletek egyetlen királylányunk villámgyors érkezését. Teljesen problémamentes 9 hónapot töltöttünk 2 in 1 :) Orvosom tanácsára sikerült fogynom, anélkül hogy éheztem volna, így szülni is úgy mentem, ahogy terhes lettem. »

Így is lehet szülni, avagy a ló túlsó oldala
Mikor fiatal lány voltam, s már megérett a gondolat, hogy én is szeretnék majd gyereket, mindig attól féltem, hogy majd nem lehet. Vagy ha igen, akkor majd hogy fogom kibírni azt a fájdalmat, ami a szüléssel jár. Sohasem gondoltam volna, hogy nekem ilyen "könnyű" dolgom lesz. »

Titi meséje
Már két éve próbálkoztunk a gyermekvállalással, amikor végre a levegőváltozás meghozta a várva-várt sikert! 2008 szeptember 08.-án megszületett a Kisfiam! Bár az első reakciónk egyértelműen a pánik volt, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, mégis a legeslegjobb... »

Tényleg könnyebb a második szülés, de ugyanakkor fájdalmasabb is?
Az első szülésem után sokat foglalkoztatott,hogy milyen lesz a második. Könnyebb, gyorsabb, fájdalmasabb? Mindenkitől kérdeztem, de nem vagyunk egyformák, viszont beigazolódott, amit sokan mondtak. Mégis félve indultam neki a szülésnek, mert nem tudtam meddig... »

Kislányom Laura Kíra születése
Gondoltam meg osztom én is veletek harmadik gyermekem születését - avagy hogyan éltem át én is újra ezt a csodálatos dolgot és így lettünk mi egy boldog nagy család. 2011. március 30-ra voltam kiírva, de mivel nem akart jönni, így csak április 5-én született meg... »

Legközelebb is így szeretném... :)
Életem egyik legszebb délelőttje az a nap. Egy idő után már nagyon kellemetlen volt. Mit szépítsem, na! Fájt! Mégis tudtam, hogy muszáj küzdeni, mert egy pici emberke élete csak tőlem függött. És ha Ő küzd az életéért, a kijutásért, akkor nekem segítenem kell Őt! »

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.