Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ




Szüléstörténetek

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
Tragédia után Édenkert
A poklok megjárása után egy csodában részesültem, megszületett idén a kislányom. Ahhoz, hogy az olvasó, aki ezt a cikket elolvassa, megértse a történetemet és azt, hogy mit miért tettem pár dolgot le kell, hogy írjak. Így az elején kezdem, de ez pár évre visszahúzódik. »

Második gyermekünk érkezése!
Nem tervezett gyermek a mi kis Szőke hercegünk! Épp új életet kezdtünk külföldön (2010 januárja). Rá két hétre kiderült, hogy állapotos vagyok. Nem volt kérdés, hogy megtartsuk-e a babát. Bár voltak fennakadások a születésével kapcsolatban, meg hogy is zajlik le majd az egész… »


Szülés közben meghalt a kisbabám...
15 évig próbáltam teherbe esni, sajnos nem sikerült. Méhnyakrákom volt. 2 műtét után meggyógyultam. De a baba még mindig nem jött. 2 év után végre sikerült, életem legboldogabb időszaka volt. Azóta minden megváltozott. Szülés közben meghalt a Kislányom.:( "Ne... »

Támasz
Közelről ismertem az oxitocin erejét, a hosszú vajúdást, az "ujjnyi" eredményeket egészen a nullától indulva, az euforikus fájdalmat és a keserves, de reményteli várakozást, ami egy elhúzódó szülés gyötrelmes velejárója, most mégis új oldalról láttam mindent -... »

Nehéz kezdet
Nem pont így álmodtam meg a szülést és az azt követő napokat, de sajnos ezen már nem lehet változtatni, és a lényeg, hogy most már mindketten jól vagyunk, bár még vannak utóhatásai a történteknek, előbb-utóbb azok is elmúlnak. »

A várakozás és az első év Anyaként
Alig hiszem el, hogy eltelt 1 év, mióta megszületett a kislányom. Pedig még mindig olyan intenzíven élnek bennem az emlékek a várakozás időszakáról is. Annyi mindent lehetne írni, hogy könyv lehetne belőle. Próbálom összefoglalni. »

Kis kópé született...
Mint majdnem mindenki, én is azzal kezdeném, hogy rengeteg szüléstörténetet olvastam már itt és tudtam, egyszer majd én is megírom az enyémet. Csak idő kérdése volt, hogy mikor. Ez az idő most eljött… »

Pici Kincsünk, Noel érkezése
Nagyon sok szüléstörténetet olvastam és várva-vártam, mikor írhatom meg én is a sajátomat. A babaáldásra közel két évet vártunk, már-már feladtam, mikor kezemben tartottam a pozitív terhességi tesztet 2010. október 16-án. »

Kislányunk születése
Sokat gondolkodtam, megosszam-e másokkal is kislányom születését, de végül úgy döntöttem, megírom. Talán amikor felnőtt lesz, szívesen elolvassa majd ő is. Férjemmel már 5 éve voltunk együtt, és már egy éve próbálkoztunk... Elkezdtünk vizsgálatokra járni. Találtam... »

Isten dicsősége
Ez a kicsi Tekla lányom nevének a jelentése. 2008 áprilisában házasodtunk össze és 2010 szeptemberében született a drága kincsem. Több mint egy év várakozás után kerültem áldott állapotba, életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor a halvány csík megjelent... »

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯




Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.