Szüléstörténetek

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
A második "legszebb élmény"!
Már jelent meg cikkem a "Legszebb élmény" címmel, első lánykám születésének alkalmából. Most, hogy megszületett a második lánykám, ez a szülésem is jó élményként marad meg bennem, ugyanúgy, mint a két és fél évvel ezelőtti. »

Szemünk fénye megszületett!
"Megszülettél, s én azt sem tudtam, hogyan fogjalak Téged; Csodálkoztam: Te vagy az tényleg, ki mostanáig belülről rugdosott, s most meghódítani készülsz egy idegen világot? Szerettem volna rögtön elmesélni, milyen az élet. S hogy én Veled leszek, sosem kell... »


Villámgyors szülésem története...
Mondanom sem kell, én is, mint sokan azzal kezdeném a leírásomat, hogy szülésem előtt rengeteg szüléstörténetet végigolvastam... már ekkor eldöntöttem, egyszer én is megírom sajátomat, és megosztom veletek. Nálam jobban senki nem félt a szüléstől és a kórházban... »

A legszebb ajándék: Zsadány
Gondoltam hogy minden szülés más és más, de nem hittem, hogy tényleg ennyire nagy a különbség! Második kisfiam születésének a történetét szeretném megosztani Veletek. Mint sokan mások, én is szívesen olvasgattam várandósságom alatt a különféle történeteket ezen... »

Első babánk villámgyors születése
Az egész várandósságom alatt végig tudatosan készültem a szülésre! Csak pozitívan gondoltam rá: könnyű lesz, már ugye amennyire egy szülés könnyű lehet, gyors lesz, nem lesz semmi gond! Mondjuk, az igazság az, ha a genetikát is figyelembe vesszük, anyu után... »

A legcsodálatosabb névnapi ajándék
Chiara Jázmin születése. Egy kis előzmény. Chiara érkezése április 17-re volt jósolva. A babák nagyon kis százaléka jön a kiírás napján a világra. Nálunk se így történt. Úgy éreztem, kislányom előbb fog megszületni mint 17., ezért még nehezebben tűrtem,... »

Egy valóra vált álom, Liliána
Rengeteg cikket olvastam, szüléstörténeteket és egyéb babás írásokat. Úgy gondoltam most én is leírom és megosztom veletek a mi kis tündérmesénket terhességem előzményeit, a terhességem és a szülés pillanatait! »

Kicsi Csillagunk, Eszter érkezése
Szülés előtt bújtam a szüléstörténeteket itt a Hoxán. Régóta készülök megosztani az olvasókkal a kislányom, Eszter születésének történetét, aki már 9 és fél hónapos. A mai napig minden pillanat élénken él bennem és megkönnyezem azokat a gyönyörű órákat, amiket... »

Várva várt csoda: Amina baba
Nagyon vártam már, álmodoztam róla, kis rózsaszál. El nem tudtam képzelni, hogy valaha nekem lesz egy tündérkém. Írásomon nem javítottam, szülésem utáni friss szüléstörténetünket osztom meg veletek. Leendő anyukák, ne féljetek, egy gyönyört kaptok Istentől,... »

A mi kis történetünk
Eddig bárki mesélte a szüléstörténetét azt vagy nagyon felemelő érzés volt hallgatni vagy megrémisztett, de soha nem éreztem még egy anyán sem, hogy szomorúsággal tölti el a szülés gondolata. Hát én sajnos így jártam. Van egy gyönyörű egészséges kislányom és én... »

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.