Szüléstörténetek

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Egy tini anyuci története
Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy vajon megírjam-e a teherbeesésemet, szülésemet és azért döntöttem így, hogy megosztom veletek, mert remélem, hogy sok tininek tudok segíteni, hogy miért FONTOS a védekezés, hogy ne kerüljenek bele ebbe a cipőbe, mint amiben én járok... »

Swea Maddalena sietős kicsi angyalkám :)
Az előző cikkemben elmeséltem, hogy hogyan lepett meg minket az élet és miután azt hittük, elveszettük ikreinket, kiderült, hogy egyikük életben maradt! Kicsi lányom azonban továbbra is tele van meglepetésekkel és 2013 május 9-én, terhességem 30. hetében úgy döntött: a világra jön... »


Az én Isteni Csodám! :)
Mindig is Édesanya akartam lenni. Valahogy mindig éreztem, ez a nemes feladat az én életcélom. 29 évet vártam az én csodámra; sőt az első 18 hétben titok is maradt. Azt hiszem, hogy hihetetlen történet az enyém, de talán nem. Csodák már pedig vannak, ez biztos. :)) »

Kislányom születése
Mikor a kisbabámat vártam, rengeteget olvastam a szüléstörténeteiteket és nagyon sok erőt adott, hogy bátrabban álljak a szüléshez, hisz iszonyúan féltem tőle. Ezért döntöttem úgy, hogy most én is elmesélem az én szüléstörténetemet, bár nem feltétlenül volt pozitív élmény... »

Daniella, a kis csodám
Életem legnagyobb kincse, aki váratlanul jött az életünkbe, de rettenetesen vártuk. Már 2 éves lesz, de most jutottam el odáig, hogy megosszam veletek az én, a mi történetünket. Első babásként azt hiszem olyan szülésem volt, amiről álmodni sem merhettem volna, de jobb is így! »

Nasi születése
Már nagyon régóta szerettem volna kisbabát. Mindig is anya akartam lenni. Tudtam, hogy fiatalon fog az első babám születni. Ahogy azt kell, abbahagytam a fogamzásgátló szedését, és vártuk-vártuk a csodát. Persze millió tesztet megcsináltam és minden hónapban nagy... »

Legenda született
December 18-ra vártuk kisfiamat, Dominikot, a lassan 4 éves nagylányom mellé. Rettegtem, mert nem volt nagy élmény az első szülésem sem, bár utólag megszépülnek az élmények. Dominik születése még friss, így nagyon nincs eltorzulva a kép, ezt szeretném megosztani veletek. »

Eszterünk érkezése
8 hónap telt el életem legmeghatározóbb napja, kislányom születése óta. Szeretném megosztani veletek ezt a történetet, bízva abban, hogy szívesen olvassátok és valakinek esetleg segítségére lehet kételyei, aggodalmai eloszlatásában. »

Dávid megszületett :)
Kicsit késve, de leírom második fiam születését is. 2011. májusa környékén derült ki, hogy kistesó lesz. 8 hetes volt, mikor először látott orvos. A terhesség, mint az elsőnél, problémamentes volt. »

Arni baba születése
És megtörtént a csoda, 2011. október 28-án pozitívat teszteltem, 3 év várakozás után. Tényleg igaz, életünkben mindig akkor történnek a legnagyobb csodák mikor nem is számítunk rájuk... :) majd 9 hónap múlva, 2012.07.01-én megszületett az én drága kisfiam Arnold. »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.