Szüléstörténetek

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Álomból valóság - avagy mindig van remény
Két évvel ezelőtt írtam egy cikket : Van még remény? címmel... Mára tudom a választ : IGEN, mindig van remény! Kívánom, hogy történetünk ezt másoknak is bebizonyítsa, hogy soha nem szabad feladni, mert remény mindig van! »

Életem Ausztriában 11. – Marcel baba érkezése
A 2013-as év januárja nagyon mozgalmasra sikeredett nálunk. Sőt már 2012 decembere is az volt, mert a lányok extázisban voltak a mikulástól, a karácsonytól és a szilvesztertől. Kiara epekedve várta, hogy mikor mehet már oviba, de mivel csak január 14-én töltötte... »


Kislányom születése
Sokat gondolkoztam rajta, hogy leírjam-e a szüléstörténetemet, de úgy döntöttem: IGEN! :-) Végre rászántam magam, hogy megosszam Veletek azt, ami a legcsodálatosabb dolog a világon: a terhesség, a szülés, az anyaság és mindezek közül a legfontosabb: a szeretet... »

A mi kis csodánk
Eléggé kacifántos történet az enyém, de gondoltam megosztom veletek. A mi kis csodánkról szól, hogy mennyire vártuk, hogy megszülessen a mi szerelmünk gyümölcse. Bár tudtam, hogy nem lesz egyszerű miattam, de odáig nem nagyon foglalkoztam vele, mert nem akartam kisbabát. »

Noel születése
Sok szüléstörténetet olvastam a hoxa.hu-n terhességem alatt. Mind csodálatos volt. Gondoltam én is megírom, mi hogy találkoztunk Noel babánkkal. 2013. január 14-én 5 óra 40 perckor megszületett a legszebb ajándék, amit valaha kaptunk. Életem legcsodálatosabb élménye volt. Nagyon vártuk már. »

268 nap együtt töltött idő - Szülésem története
Előre le szeretném szögezni, aki nem akar szörnyűségeket olvasni eme gyönyörű élményről, mint maga a szülés állítólag, akkor ne is olvasson tovább... Főleg ne kismamák, inkább csak annak szól, aki már túl van az egészen, vagy akit nem rémiszt meg ilyesmi. Talán... »

Dávid születése
Annyi történetet olvastam itt mostanában, gondoltam én is megosztom veletek szülésem történetét. Most már 18 hónapja volt, nem volt egyszerű és komplikációtól mentes, de túl vagyunk rajta és minden rendben van azóta. »

Életem Ausztriában 6. – Kiara baba születése
Katéter, borotválás, savlekötő, közben jött egy újabb fájás, és én sírva mondtam, hogy nem bírom tovább... »

Villám Enci jötte
Encikém második/harmadik lánykaként érkezett a családba (nekem második, férjemnek harmadik), villámgyorsan, ügyesen, spártai méretekkel: 3050 grammal és 50 centivel. Nem terveztük, de annál jobban vártuk és örülünk neki, a család (egy darabig biztosan) vele együtt lehet csak teljes. »

Szülésem és a 8 hét szenvedés
Már állapotosan is tudtam, hogy én is meg szeretném itt írni a szüléstörténetem, de nem hittem volna, hogy ehhez 8 hét fájdalom, rettegés és egy műtét is társul... »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.