Szüléstörténetek

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Egy hosszú út - Jelena születése
Amikor megtudtam, hogy gyermeket várok, madarat lehetett volna velem fogatni. Aztán egy nem teljesen problémamentes terhességet követően, csaknem másfél nap szenvedés után született meg a lányom. 7 hét telt el azóta, de még most sem tudok gyomorgörcs nélkül... »

9 hónap várakozás után, megérkezett Amira kislányunk :)
Hol is kezdjem?! :) Fiatalon lettem anyuka, de képes vagyok megfelelni eme gyönyörű és örökké tartó köteléknek. Lesznek nehezebb napok, esetleg hetek, de Érte bármit megteszek! "Van valakim nékem ezen a világon, Kiért még az életemet sem sajnálom. Odaadnám... »


Kicsifiam megszületett
Nem tudom, emlékeztek-e még rám. Január 21-én jelent meg az első cikkem "Az én terhességem..." címmel. Kértétek, hogy írjam majd meg, mi lett a végkifejlet, hát leírom. Nem volt egyszerű a 9 hónapunk, borzasztó rosszul viseltem, de higgyétek el, amikor... »

Közel 17 óra vajúdás, a vége pedig egy ici-pici csoda
A 9 hónap szinte zökkennő mentes volt leszámítva a 12 hétig a hányingert,kaja undort,ami álltalában a terhességgel jár!Így utólag szeretném megköszönni akik akkor mellettem álltak,úgy is hogy fogadott orvosom sem volt! »

Angyalkám - Momika
Terhességem tudatától kezdve ösztönösen tudtam, hogy ezúttal kislányom lesz. Van egy immár 5 éves bátyuskája, aki nagyon sietett a világra. Olyannyira, hogy szinte alig emlékszem valamire az akkori vajúdásomból. Csak a határtalan béke és szeretet érzése van... »

20 év 1 óra! :)
Fiatal anyukának lenni csodálatos érzés és nagyon örülök, hogy beteljesült az álmom, hogy hamar legyek anyuka. A fájdalom ellenére nem rettentem el a szüléstől, nem volt egyszerű, de megérte. Pedig magamban már azt gondoltam, meghalok, annyira fájt. »

Az én szüléstörténetem - Alexander érkezése
Terhességem alatt sok-sok cikket és fórumot olvastam itt el, és szomorúan fedeztem fel, hogy sok volt a negatív írás. Nem stresszeltem tőle, mert nem vagyok az a típus, de tudom, hogy sokan indulnak ki mások esetéből, ezért úgy döntöttem én is megosztom a saját... »

2014. május 28. - Isten hozott, kislányunk!
Igazán csodálatos szülésem volt, nem is kívánhattam volna jobbat. Akik előtte állnak, azoknak kívánom, hogy hasonlóan jó élmény legyen, hiszen a világon ez a legnagyobb csoda! Egy gyermek érkezése teljesen megváltoztatja a szülők életét, eddig el sem tudtam... »

Egy igazi Rakétababa - Mira születése
Egyszer olvastam egy női magazinban, hogy létezik egy órás szülés. Hittem is, meg nem is, de azt nem gondoltam volna, hogy részem lesz benne. Pedig kislányom megajándékozott ezzel az élménnyel... Kisfiam születése is gyors volt, de ez mindent felülmúlt. :) »

Szüléstörténetem, ahogy én átéltem
Talán akkor tudatosult bennem, hogy gyermekünk lesz, amikor az orvos azt mondta, 2014. májusában szülni fogunk. Férjemmel jó ideje tervezgettük, hogy egyszer családunk lesz, és ez most megvalósult. Nem félek a fájdalmaktól és bátornak tart mindenki, de a... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.