Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Szüléstörténetek

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Lora baba érkezése
Terhességem alatt rengeteget olvastam az oldalon lévő szüléstörténeteket és babás sztorikat. Már akkor elhatároztam, én is megosztom majd a sajátom. Lányom a születését tekintve nagyon pontos volt. Augusztus 30-ra voltam kiírva és augusztus 30-án 11:23-kor... »

Benjamin születése
Anyának lenni és anyává válni a legszebb dolog a világon. Ezt szeretném leírni, második kisfiam születésének szép történetét. Sok dolgon keresztülmentünk együtt, de szerencsére boldog lett a befejezés. »


Eszter születése
Most láttam elérkezettnek az időt, hogy leírjam első gyermekem születésének történetét, ami csupa-csupa pozitív élmény volt. Jelenelg 36 hetes várandós vagyok a másodikkal és igyekszem erőt meríteni a korábbi jó tapasztalatomból. Aki fél a szüléstől, bátran olvassa el a következő sorokat! »

Az én szüléstörténeteim
1 év és 6 nap különbséggel született a két babám. Egy fiú, egy lány. Egy sima, egy faros. Egy átlagos, egy kicsi. Mégis mindkettő tökéletes a sok horror story után. Szeretnék két olyan történetet megosztani, ahol senki sem hibázott, minden remekül működött, mert... »

Életünk új értelmet nyert :)
Nem féltem a szüléstől és milyen jól tettem :) Terhességem alatt folyamatos kérdés volt. Nem félsz? A válaszom a hatalmas nem volt. Tudtam, hogy minden rendben lesz... Hiszek benne, ha pozitívan áll hozzá az ember, akkor pozitív élmény marad. »

Dániel születése
Olyan sok szülés történetet olvastam már, hogy úgy gondoltam, megosztom a mi kicsi fiúnk, Dániel születésének történetét is. Dániel megfoganása és születése maga volt a csoda. Először is, mint utólag kiderült, komoly pajzsmirigy alulműködésem volt, mégis... »

Aliz születése :)
Az egész 24-én kezdődött.. NST-n voltam reggel (persze semmi fájást nem mutatott), onnan pedig elküldtek flowmetriára a kórházba, a IV-es fokban érett méhlepény miatt. Két óra körül értünk haza, Ati lefeküdt aludni, mert úgy volt, hogy este megy dolgozni. Három... »

Szofi születése
Nagyon nehéz terhesség volt már az elejétől. Körülbelül a 14. héttől vizesedtem, de még akkor nem annyira. Volt fogadott orvosom, ráadásul ismerős volt az orvos.12. hétig minden héten voltunk ultrahangon, mert sajnos a lányom előtt volt egy vetélésem és az orvos... »

Petra érkezése 3 év távlatából
Nem tudom, sikerül-e visszaemlékeznem, hogyan is érkezett meg az én, ma már 3 éves drága nagylányom, de megpróbálom leírni :) Anya lettem és ez a legjobb dolog a világon, bármilyen nehéz is volt. Igaz, én azt vallom, szülőnek lenni egy életen át tartó rettegés. »

Megszületett a várva várt csoda: Andika
Előző cikkemet most szeretném fojtatni, 5 vetélés és 10 év reménytelen próbálkozás után megszületett kicsi drágaságunk életünk értelme Andika, akit már nagyon nagyon vártunk és aki mint egy napsugár, boldogsággal tölti be mindennapjainkat! »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.