Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szüléstörténetek

Megszületett a várva várt csoda: Andika

Előző cikkemet most szeretném fojtatni, 5 vetélés és 10 év reménytelen próbálkozás után megszületett kicsi drágaságunk életünk értelme Andika, akit már nagyon nagyon vártunk és aki mint egy napsugár, boldogsággal tölti be mindennapjainkat!

Ahogyan előző cikkemben írtam, már tejesen magam alatt voltam, lelkileg tönkrementem. Már pszichológus segítségén gondolkoztam! Utolsó vetélésem 2010. áprilisában történt. Újabb kivizsgálások, ismét mindent rendben talált a doki, csak felfázás jelei mutatkoztak, amire gyógyszeres kezelést írt mindketöknek.

Három év elteltével egy kicsit "megnyugodva", mármint beletörődve úgy, ahogy lehet, még egyszer gondoltuk megpróbáljuk, hátha hátha sikerül.
2012 augusztusában nem jött meg a menszeszem, már 2 hete késett. Mondtam a férjemnek, nagyon furcsán érzem magam, azonnal rohantunk a gyógyszertárba és mihelyt elvégeztük a tesztet, két csík mosolygott ránk.
Sírtunk meg nevettünk is egyszerre, bennünk volt a félelem, vajon most sikerül-e?
Azonnal mentünk még aznap orvoshoz, aki nagyon-nagyon mellettünk állt és azt mondta, hogy 6 hetes a pici babóca, nagyon vigyázzak magamra és 2 hét múlva menjek vissza kontrollra.
Mentünk is, a torkunkban dobogott a szívünk, vajon minden rendben van-e? Amikor megvizsgált, azt mondta, hogy sajnos be kell feküdni a kórházba, mivel a petezsák le van maradva és ha nem kezd növekedni, a baba nem fér el benne, nem tud majd fejlődni és megint elveszíthetjük! :(

7 hét kórházban töltött fekvés után hazaengedett, otthon is fekvés.
A babócánk jól fejlődött, a petezsák is utolérte magát, hála a drága jó Istenek, na meg a doktorúnak! A nyolcadik hónapot betöltve, 2013 április 4-én este, 10 óra 26 perckor, a mi kicsi Andikánk megszületett. 2,45 kg volt, egy hónappal hamarabb érkezett a kiírt időpontnál. Apuci is velünk volt a szülőszobában, nem lehet leírni azt a az érzést, amikor a karunkban foghattuk a mi kicsi csodánkat!
Így még egy hétig inkubátorban volt, de ép, egészséges, na meg gyönyörű kismanó.
Ma már 3 hónapos és több mint öt kiló. Egy csoda, amelyre érdemes volt várni!

Ezzel a cikkel szeretném bátorítani minden sortársamat, hogy ne adják fel! Nehéz, hosszú 10 év, és öt sikertelen terhesség után eljött az igazi boldogság, a mi kicsi Andikánk. Kitartást mindenkinek és bízzatok a jó Istenben, ő mindenkit megsegít!
(A cikket beküldte: adreea)Baba: nem az a kérdés, mennyibe kerül, hanem hogy honnan teremtjük elő!
Egyre gyakrabban találkozom a kérdésekkel: „Mibe kerül a szülés?”; „Mennyibe kerül a gyermek?”; „Milyen kiadásokkal jár a baba?” Vajon miért gondolja bárki, hogy a családtervezést a pelenka árával kell összefüggésbe... »
Apa nélkül, de vállalta...
Sokat gondolkoztam, megírjam-e, ennek a kitartó lánynak a történetét megosztom azokkal, akik esetleg azon gondolkoznak, megtartják-e a nem tervezett babájukat. Van, aki mindenáron szeretné babáját, a körülményekhez képest is... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.