Szüléstörténetek

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Kicsicsoda
Nem biztos, hogy túl népszerű cikkem lesz, hisz előre le kell szögeznem, hogy nem szerettem terhesnek lenni, s számomra a szülés sem egy szép élmény. Még így egy év távlatából sem. :) De megérte! :) Hisz egy gyönyörű, egészséges kisfiam van! »

Sarokkád és Kisbaba
Mikor még várandós voltam nagyon sok szüléstörténetet olvastam és már akkor eldöntöttem, hogy én is megosztom majd a világgal a kislányom születésének történetét. Szóval sok szeretettel, mindenkinek! :) »


Második Angyalkánk megérkezett
Az első várandósságom és a szülésem, maga volt a TÖKÉLETESSÉG. Magam sem hittem, hogy a második is ilyen lesz. Egyáltalán... hogy lesz második gyerek is.. Ráadásul, hogy ő nem is Magyarországon fog megszületni. »

Császárral szültem, de én is szültem!
Többször elvetettem a cikkírás gondolatát, hisz annyi történet van már itt róla, de most mégis megírom. Az egyetlen dolog, ami eszembe sem jutott soha életemben, hogy császárral fogok szülni! Esküvő után hamar megfogant a babánk, még az azt követő hónapban és... »

Nekem csak csak csoda jár?!
Szülésem története bár rémisztő, de bármikor újra végig tudnám csinálni. A fiam megszületése után évek teltek el, mire el tudtam hinni, ez nem álom, s ha felébredek nem tűnik el minden. Talán butaságnak tűnik, de komolyan éveknek kellett eltelni, hogy el tudjam... »

Egy háborítatlan szülés története
Mindig szívesen olvasom a szüléstörténeteket a hoxa.hu-n és gondoltam én is megírom a mi történetünket. Szeretném veletek megosztani életem legszebb élményét, kislányom Laura születésének történetét. Talán megéljük, hogy egyszer majd otthon is lehet háborítatlanul szülni, mint itt a briteknél. »

Cseh Csabika születése!
Márciusban eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Párom szülinapján április 22-én már tudtuk, hogy összejött. Igaz, mindenki előbbre jósolta, de 40+5 naposan világra hoztam pici szerelmünket. Amire visszagondolva, mindig könnyek gyűlnek a szemembe. De a végeredmény kárpótol mindenért. »

Danika születése
Sosem hittem, hogy a szülésem ennyire gyors lesz és ilyen gyönyörű szép kisfiam születik, akire már régóta vártam. Persze nem gondoltuk, hogy pont november elsején fog megszületni, de most ez már cseppet sem zavar minket. »

Misike születése (VBAC természetesen császár után)
Nem szeretnék regényt írni, ezért csak a fontosabb dolgokat írom le. Volt egy mozgalmas születésnapunk nov 24-én :D Ez volt a három közül a leghosszabb és legnehezebb szülésem és a legszebb is. Nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült. Pedig csak félig volt az én... »

Szülésem Győr PAMOK
Nos, azt hiszem, hogy tele van az internet szebbnél-szebb kismama ijesztgetős szüléstörténetekkel. Ám emlékeim szerint, mind vagy horrorisztikus, vagy rózsaszín felhőkön lépkedős, cukorhabos sztori. Az én történetem ezzel szemben teljesen két lábbal a földön járós, őszinte. »

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.