Szüléstörténetek

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
Dani baba érkezése
Második terhesség volt. 15 éves volt a nagyfiam mikor megadatott neki, hogy kistesója legyen. Nem adták könnyen ezt a terhességet. Mivel már szültem meg sem fordult a fejemben, hogy bármi probléma lehet velem. Emlékszem anno az első terhességemnél... »

Terhességem és szülésem története 2.
Korábban már megírtam kislányom, Nóri születésének történetét, és most kisfiamé, Balázsé következik. Már az első terhességnél is kisfiút szerettünk volna, de abszolút nem bántuk, hogy lányunk lett, a lényeg, hogy egészséges legyen. »


"Nem gondoltam, hogy valóra válik"
Mielőtt szülni mentem, mindenki azt mondta, az lesz életed legcsodálatosabb pillanata, amikor odaadják a mellkasodra a babádat. Nekem nem adták... Félreértés ne essék, nem egy szörnyen szomorú történet a mienk, de nem is mondhatnám, hogy kifejezetten vidám.... »

Az életünk legszebb ajándéka, Léna születése!
1 évvel ezelőtt 2011. január 26-án 11,5 óra vajúdás után megszületett a Kislányunk, aki azóta is bearanyozza az életünket, szebbé teszi a mindennapjainkat, és akiért élünk! Maga a szülés nem volt könnyű és egyszerű, de mára már átértékelődött bennem, és úgy... »

Csilla-milla, avagy második szülésem története
Be kell vallanom, féltem a második szülésemtől, hiszen már tudtam milyen erős fájdalmakat kell majd átélnem és azért is, mert tudtam, hogy nagyon gyors szülésre számíthatok, hiszen az első szülésem 3 és 1/4 óra alatt zajlott le. Azért reménykedtem abban, hogy nem... »

Kamillánk születésének története (ahogy én éltem meg)
Ez a történet Hugibugink születéséről szól, és arról, hogy hallgass a megérzéseidre, még akkor is ha megpróbálnak meggyőzni, hogy nincs igazad. Nekem bevált. Ha megadatik még egyszer, akkor is úgy fogom csinálni ahogy én jónak látom, hiszen te éltél együtt a... »

Kislányomból angyalka lett, majd váratlanul jött a fiacskám
22. héten szülés. Rá egy évre császármetszés után egy hét rémálom. Minden rendben, aztán besárgult, kiszáradt, összeestek a vénái. Remélem, ebből sokan tudnak erőt meríteni. Kicsit hosszú lett. Rögös úton kellett haladnom, de megérte minden. Soha, de soha nem... »

A legnagyobb csoda és karácsonyi ajándék életünkben
Életünk legnagyobb csodája Babónak a világrajövetele, akit nagyon-nagyon vártunk és amióta megszületett, azóta teljes vele az életünk. Köszönöm az életnek és a sorsomnak, hogy lehetőségem volt megélni ezt a csodát és mindennap átélhetem, karomban tarthatom. »

Balázs születéstörténete
Egy hosszúra nyúlt, de nagyon begyorsult szülés története. "A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek." Kinek mi dolga? - Szerintem a gyermeké az, hogy szülessen, a Napé, hogy megsimogassa, s a Holdé, hogy álomba ringassa. »

Szerelem gyümölcse
Lilien Réka kis története. Ahogy kezdődött a teherbeesés, majd következett a 9 hónap, ami gyorsan elrepült számomra, majd a szülés. És most itt vagyunk, hogy repülnek a napok, hetek, a hónapok. Minden perc boldogság nekünk a lányunk mellett. »

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.