Szüléstörténetek

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Aki már akkor szívatta az anyukáját...
Hát, ez egy hosszú sztori. 2010.02.04-én bevonultam a kórházba, ez a 42. hét volt. Minim még mindig nem akart kibújni, már itt kezdte a szívatást...méhszáj vizsgálat, oxitocin próba csütörtökön és pénteken is. Eléggé ki voltam bukva, hogy nem jön ki még így sem a... »

Victoria születése - 2011.09.05.
Victoria elindulása az anyaméhből karjaimba furcsán kezdődött, mint egy gyötrelmes betegség... fájdalmakkal teli éjszaka és hajnal előzte meg második kisbabám születését. Ismét terveztük és ismét sikerült, teherbe estem tavaly Karácsony körül. Terhességem nehéz... »


Bibibaba születése
Nem terveztük, de 2010 novemberében vettem egy tesztet, mert nem jött meg, megcsináltam és pozitív lett, becsomagoltam és kitaláltam, hogy odaadom a páromnak ajándékba, de ő megelőzött, mikor odaadtam neki, mondta, hogy ő is hozott egyet csináljuk meg azt is, így... »

Kincs született...
Már lassan 3 hónapja, hogy megszületett a mi kis manócskánk, de még mindig hihetetlen számunkra, hogy itt van mellettünk Ő. Amennyire féltem a szüléstől, annyira meglepődtem saját magamon, hogy már egy héttel utána szinte alig emlékeztem a fájdalomra. »

Pici Pocaklakónk világrajötte
Azzal kezdeném, amivel szinte mindenki. Már annyi szüléstörténetet olvastam, és most megosztom veletek az enyémet. Bár azt elkel, hogy mondjam én a terhességem alatt úgy gondoltam, hogy én nem fogom megírni az én szüléstörténetemet. Annak ellenére, hogy számomra... »

Zalán érkezése
2007 februárjában ismerkedtünk össze, fél év múlva összeköltöztünk. Megbeszéltük, hogy akkor jöhet a baba és ő nem is váratott magára sokat. Első adandó alkalommal megfogant a mi kis kincsünk. A várandósságom problémamentes volt, minden a legtökéletesebb volt. Elkészült a babaszoba, vártuk... »

Minden megváltozhat
Hordoztam gyermeket a szívem alatt. Aludtam úgy, hogy kisbaba feküdt a mellkasomon. Pusziltam bibiket, gyógyítottam megtört kis szívet, lepukiztak, lepisiltek és éjszakákat töltöttem karosszékben. De most sem tenném másként! A testem bár nem tökéletes, de ha... »

Egy nyugodt kismanó születése
Közel 5 év várakozás, küzdelem, szenvedés után végre sikerült az álom, amire annyira vágytam már...terhes lettem, terhességem egészséges volt. Ez számomra a sok szenvedés után maga volt a csoda. Semmi nem volt fontosabb számomra, mint hogy az én kis drága... »

Koppány baba, azaz egy csoda születése
Egész terhességem alatt itt olvasgattam szüléstörténeteket, ezekből merítettem erőt, és segített. Fél éves együtt járás, és 3 hónap együtt élés után párommal elhatároztuk, hogy hagyjuk a természetnek, hogy tegye a dolgát, azaz ha jönni szeretne egy pici baba, hát... »

Botond születése
Mikor megtudtam, hogy kisbabát várok nagyon boldog voltam! Volt bennem egy kis félelem az elején, de azt mondhatom, hogy mindenkinek ilyen terhességet kívánok! Terhesség? Ez nekem nem volt teher, inkább édes állapot! Sok szüléstörténetet elolvastam akkor itt a... »

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.