Szüléstörténetek

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
Tündér babám születése
Sok történetet olvastam itt, és úgy döntöttem én is leírom terhességem és kisfiam születésének a történetét, bár lehet kicsit hosszú, de nem tudtam röviden leírni, anyának lenni a legszebb dolog a világon! Muszáj volt leírnom ezeket, íme. »

Zente születése
Második kisfiam csodás születését először csak a naplómban írtam le, akkor még nem gondoltam, hogy meg szeretném osztani a naplóm olvasóin kívül mással is. De aztán úgy döntöttem, hogy mivel első kisfiam születését is megosztottam itt cikk formájában(még egy... »


Az én kis Boglárkám születése
2012. március 5. lett a nagy nap az életemben. A Hoxán már rengeteg születéstörténetet elolvastam, már rég eldöntöttem, hogy majd én is megosztom a nagyvilággal a sajátomat. Azért ilyen hamar, mert még nagyon friss az élmény, nem mintha ezt valaha is elfelejtené az ember lánya... »

Második kisfiam születése
2012. március 11-re voltam kiírva, friss élményként írom meg e beszámolót. Izgatott voltam már a 38. hét betöltése óta vagy még kicsit hamarabb is, mindenáron menni akartam, nehéz volt és terhes már a terhesség. Vizesedés, láb és kézdagadás minden megvolt, ami... »

Kislányom születése
Problémamentes terhességem egy gyors szüléssel fejeződött be. Nagyon féltem a szüléstől, sokkal rosszabbra számítottam, ami igazán fájt, az utolsó 35-40 perc volt. Kívánok mindenkinek ilyen terhességet és szülést. »

Réka érkezése
Hol is kezdjem? Nem volt egy gyalog-galopp... A szereplők bemutatása: Család: Réka, anya, apa Kórházi személyzet: 1 jól felkészült ügyeletes orvos, 1 nagyon aranyos szülésznő, 1 tündéri csecsemős nővér, 1 vicces kedvű gyerekorvos Helyszín: Hetényi Géza kórház, Szolnok »

Benedek: kicsi áldás született!
Végre elérkezett az idő, mikor én is leírhatom életem legcsodásabb élményét, kisfiam születésének történetét. Nem volt egyszerű maga a terhesség sem, de a végeredmény mindent megért! Most már elmondhatom, hogy két férfi van az életemben, a férjem aki a világ... »

Jázmin érkezése
2011. április elején estem teherbe, május 21-én csináltam egy pozitív tesztet, ami egyből kimutatta, hogy van egy pocaklakóm, a menstruációm nem volt rendszeres, így aztán nem is gyanakodtam sokáig, hogy terhes lehetek, ráadásul védekezés mellett. »

3. szemem fénye, életem értelme, Nimród születése
3. kisfiam, Nimród születése, és annak előzményei. Nem tervezetten, és egy korai kapcsolatba jött, de úgy néz ki, a sors tudja mikor, hova és kinek miért kell egy ilyen ajándékot küldeni. Most már lassan 2,5 éve van egy kiegyensúlyozott párkapcsolatom. Nagyon... »

Születésnapra ajándék szülést!
Röviden összefoglalva: 9 hónap, 1 hónap kórház, 3,5 óra szülés, 1 csodálatos gyermek... Kislányom születése. Augusztusban kezdődött, és remélem életem végéig tart az az élmény, amit lányomnak köszönhetek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi boldogsággal telik meg az életem 25. születésnapomon. »

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.