Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ






Kategória: Szüléstörténetek

Dávid születése

Annyi történetet olvastam itt mostanában, gondoltam én is megosztom veletek szülésem történetét. Most már 18 hónapja volt, nem volt egyszerű és komplikációtól mentes, de túl vagyunk rajta és minden rendben van azóta.

A gyógyszer abbahagyása után nekem nem kellett sokat várnom a teszten a két csíkra, mindössze három hónapot.
A terhesség alatt semmi gond nem volt, csak a vérnyomásommal, amire kaptam gyógyszert és szépen beállt tőle.

2011. november 14-re voltam kiírva. Egy héttel előtte befektettek, mert kicsit vizesedett a lábam. A főorvos azt mondta, ha nem indul meg a szülés magától, akkor 15-én megvizsgál és eldönti mi legyen. Magától nem történt semmi, csak már előző nap is a pici elég keveset mozgott. Ezt mondtam is a főorvosnak, mikor vizsgálatra mentem. Kiderült egy ujjnyira nyitva vagyok. Az ultrahangon nem talált semmit, bár elég sokáig kereste a köldökzsinór merre van, de nem mondott semmit (utólag gondolom, hogy nem is találta meg), csak hogy megindítják a szülést.

Burokrepesztés és oxitocin után két órát vajúdtam, mikor megvizsgált az orvos. Két ujjnyira voltam nyitva. Azt mondta álljak fel hátha gyorsabban tágulok. Na innentől jöttek a gondok. A baba szívhangja lassulni kezdett, amit jelzett is a gép. A szülésznő gyorsan hívta az orvost és sürgősen toltak be a műtőbe.

Onnantól kezdve gyorsan zajlott minden és megszületett Dávid baba. Mint kiderült a törzsére volt tekeredve a köldökzsinór és belekakilt a magzatvízbe. Ez miatt viszont kapott egy tüdőgyulladást, így lekerült a koraszülött intenzív osztályra. Benn voltunk még majdnem két hetet a kórházban, mire végre hazajöhettünk. Szerencsére azóta szépen fejlődik és semmi problémánk nincs.
(A cikket beküldte: timothy75)



Dorka érkezése
Sokan azt mondják, ahogy múlik az idő, úgy válik egyre szebbé a rossz, egyre könnyebbé a nehéz. Így én még most leírom, jobban mondva megpróbálom leírni a szülésélményemet, mert tényleg igaz a fent említett mondás s én reális képet szeretnék adni mindenkinek,... »

Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... nem adtam fel, és...
Folytatása annak, amit az előző cikkemben leírtam, de immáron lényegesen vidámabban, bízva abban, hogy reményt adhatok másoknak is. Arról, hogy csodák márpedig vannak, és hogy kellő kitartással, hittel, (részemről rengeteg imával) bizony sikerülhet. »





Minden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.