A baba elvesztése

1 2 3 4 5 6 7
Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára
Sajnos én is azok a nők, asszonyok listáját bővítem, akiknek csak a szomorúság jut a babavárás és a babára várás hosszú útvesztőjében. Igen, nekünk csak a babára várás jut. Netán még - de csak azért, hogy szenvedésünket tovább fokozza -, ritkán és rövid időre... »

Az Én történetem
Habituális vetélés, négy gyerek elvesztése és a Leiden. Hosszú fáradalmas vizsgálatok sorozata, az orvosok, a és félelmet nem ismerő ember. Rádöbbenni arra, hogy az élet túl rövid sokszor ahhoz, hogy feladjuk, és ne próbáljunk meg mindent, a céljaink eléréséért! »


Sophie története
Három hete történt, és én még mindig alig hiszem el... hat és fél hónapig (27 hétig) élvezhettem a várandósság minden szépségét, aztán a kislányom úgy döntött, kevés neki egy anyuka apa nélkül. Tanácsom minden kismamának: jegyezzétek a picuri mozgásait már rögtön a kezdetektől! »

Pöttömke az életmentő
Második gyermekemmel nagyon nehezen estem teherbe. Sok rossz kiderült, de nem adtuk fel. Végül sikerült. Rettentő boldogok voltunk! Rövid ideig volt a pocakomban, mindössze 13 hétig. Azzal, hogy Ő meghalt, az én életemet mentette meg. Köszönöm Neki! Hiányzik! »

Egy kisfiú története...
Életünk legboldogabb időszaka volt a terhességem. Minden annyira csodálatos volt, és annyira meseszerű! Egy nő igazán csak akkor tudja meg, milyen jó nőnek lenni, mikor egy kis csoda kopogtat, hogy: Sziasztok, itt vagyok. Titeket választottalak szüleimnek, mert... »

Egy CSODA elvesztése...
Amikor egy nő terhes lesz, sokan mondogatják: csak egészséges legyen! Amikor az apa és az anya is egészséges, nem is gondolná az ember, hogy esetleg azzal a pici babával, ott az anya pocakjában, Vele valami baj van... 18 hétig élvezhettem, hogy anya lehetek... Egy... »

Angyalka született
Egy 11 hetes terhesség története, a kezdeti örömtől egy újabb angyal megszületéséig. Kérdések amiket maga után hagyott és amire nincs magyarázat. Hogyan éljem/éljük túl a történteket? Mikor fogom elfelejteni, vagy egyáltalán el kell-e felejteni a történteket? »

Elsiratott ikerterhességem története
Egy tanulságos történet, ami a mai világban tanult emberek kapcsán velem esett meg. Ha nem velem történik, valószínűleg el sem hiszem. Szomorú tapasztalat, hogy mégis van ilyen. Nem kívánom senkinek. »

Elvesztettem a kisbabámat!
Ez a történet egy lányról szól, aki megismert egy fiút a gimiben és egy alkalom után terhes lett. A szülei mindenáron meg akarták tartani a babát. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, mert érdekes történet! »

Meg nem született kisdedek
Amikor egy ivarsejt és egy petesejt egyesül, genetikai egység jön létre, aminek csak idõre van szüksége ahhoz, hogy megszülessen. A magzat szíve a fogamzást követõ 14. és 28. nap között verni kezd. »

1 2 3 4 5 6 7
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.