Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: A baba elvesztése

Elsiratott ikerterhességem története

Egy tanulságos történet, ami a mai világban tanult emberek kapcsán velem esett meg. Ha nem velem történik, valószínűleg el sem hiszem. Szomorú tapasztalat, hogy mégis van ilyen. Nem kívánom senkinek.

Már az ötödik hónapot tapostam ikerterhességemben, amikor ultrahangra kellett mennem. Felfeküdtem az asztalra, ránéztem az eleve ellenszenvesnek tűnő dokira és megkérdeztem, ha lehet, szeretném megtudni, hogy fiúk vagy lányok a kicsik. A kedves tanult orvos azt válaszolta, hogy nem értek én? Nem fiúk-lányok, hanem halott gyerekek. Megfordult velem a világ és a könnyeimen át mertem megkérdezni, hogy tessék? A válasz egyben kérdés is volt. Mi van, nem ért maga? Holnap reggel bejön szülni. Na viszlát, mert dolgom van. Azzal elment.

Nem hagyott nyugodni, így másnap nem szülni, hanem másik helyre, másik orvoshoz mentem ultrahangra. Felém fordulva megfogta a kezem és részvétet kívánt nekem. Nagy különbség!

Természetesen egy másik kórházban szültem meg a kicsiket, kezembe vettem őket és csendesen elbúcsúztam tőlük.

Remélem mással nem esik meg, hogy ilyen orvossal találja szembe magát. Az ilyen nem ember! Persze a másik orvos kedvessége valamelyest enyhített a fájdalmaimon.

Kismamák! Nagyon válasszátok meg kivel osztjátok meg a bizalmatokat, ne csak a pénzért legyenek veletek rendesek! Tudom hogy nehéz, de megéri óvatosnak lenni.
Viseljétek boldogan és egészségesen a terhességeteket és legyetek egészségesek.
(A cikket beküldte: banyoka)Két kicsi babám elvesztése...
Vajon van még remény? Mikor fog újra kisütni a nap? Boldogan éltünk, vártuk a csodát, hogy szülők lehessünk... Mostmár tudom, milyen az amikor a felhőtlen boldogságon egy pillanat alatt úrrá tud lenni a fájdalom a kétségbe esés és a gyötrődés! »

Kockázati tényezők kizárása gyermekvállalásnál
A mai rohanó, stresszes és egészségtelen életmódunkban gyermeket vállalni hatalmas felelősség, és az évek múlásával vágyunk egyre csak erősödik, míg bizonyossá nem válik bennünk: gyermeket szeretnék! Kétcsíkos tesztet szorongatunk kezünkben, és vagy százszor... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.