A baba elvesztése

1 2 3 4 5 6 7
Történetünk befejezése
Történetem kislányunk, Emma elvesztésével kezdődött. Sajnos a 14-15. héten kiderült, hogy nincs minden rendben a terhességünkkel. Nem fejlődött a pici lány úgy, ahogy kellett volna, a korának megfelelően. »

Beigazolódott Down-kór, terhességmegszakítás a 23. héten
Egy mondat az elejére: Babát tervezők, babát várók, fordítsatok nagy gondot a 20 heti ultrahang vizsgálatra! Innentől lehetőleg csak az olvassa tovább, aki nem vár éppen babát... Egy egészséges, kihordott terhesség, rá másfél évre egy héthetes vetélés, újabb... »


Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
Több év telt el az első babám elvesztése óta addig, míg újra olyan társra találtam, akivel bár az élet nem mindig felhőtlen, de összekötöttem az életem, és szeretnénk, ha szerelmünk gyümölcseként végre megszületne a mi kis kincsünk. Igazi KINCS lenne mindazok... »

Baba elvesztése 20 évesen, s rémálom a kórházban
Fiatal vagyok, igen még csak 20 éves. Tudom, tudom! Ráérnék még...nem vagyok elkésve semmivel, s nem hajt a tatár, előttem az élet. Kismilliószor hallottam már ezeket a mondatokat, mégis gyerekimádatban "szenvedek" 10 éves korom óta. Ez az egész életemre kihatott.... »

Első terhességem
Négy hét alatt három műtétet végeztek el egy üres petezsák miatt, amiben fejlődött egy magzat. Van egy hely, neve Tündérország, ott élnek a kis Angyalkák, akik közülünk választják ki szüleiket. Ha elsőre nem is sikerül, ők kitartanak mellettünk. »

Életem története, és a babavárás!
Sokan túl fiatalnak tartanak a babához, és hogy egyáltalán teherbe essek. Idén márciusban leszek 19 éves. Boldog párkapcsolatban élek a kedvesemmel és egy közös házban. Még csak ketten vagyunk, de már szeretnék egy saját kis családot! »

2011.01.25.
"Elveszítettelek... Kincsem! Évek óta vártalak. S mint egy csoda, szívem alatt tudtalak. Érezni akartam a mocorgásodat. Látni a szívdobbanásodat. Vágytam rá, hogy babusgassalak... S most itt hagytál! Forró könnyeim hullanak. Csak a kifejezhetetlen űr maradt!" »

Kistesó a csillagok között
Egy nagyon szomorú történetet szeretnék megosztani Veletek, mely velünk történt közel egy éve, s amit még mindig nagyon nehéz feldolgoznunk. Biztos többen vagyunk úgy, hogy már előre eldöntjük, hogy hány gyereket szeretnénk, milyen korkülönbséggel. Ezzel én is... »

Gondolataim az abortuszról
Nagyon nehéz róla írni, és szerintem olvasni is. Bármelyik álláspont táborának véleményét valljuk, az abortusz mindig parázsló vitákat vált ki. De ha kicsit nagyító alá vesszük a témát, egy kicsit meghallgatjuk a másik felet is, rájövünk, hogy nehéz egyértelműen... »

Higgyétek el, van remény!
Azért döntöttem úgy, hogy megírom ezt a cikket, mert sok olyan témával találkoztam, ami engem is mélyen megérintett. Tudom, milyen nehéz, és hogy mennyire kilátástalannak tűnik utána minden. De szeretném elmesélni, hogy velünk mi történt, hogy lábaltunk ki és 4... »

1 2 3 4 5 6 7
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.