Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
A baba elvesztése

1 2 3 4 5 6 7
Angyalok szülei lettünk - 2. rész
Első cikkemben odáig írtam le a történetünket, amikor is elveszítettük a második babánkat is egy külföldi nyaralás (a nászutunk) során. Hazaérkezésünk után első dolgom volt természetesen, hogy elmentem a dokimhoz. Azt mondta, hogy három vetélésig "NEM INDOKOLT" az alaposabb kivizsgálás... »

Egy baba elvesztésének a feldolgozása
32 éves vagyok, sajnos átéltem milyen elveszteni egy babát, igaz ennek 2 éve, de sokat gondolok rá. Úgy érzem, soha nem fogom őt elengedni, mert minden nap gondolok rá. Én nem tudom igazán megfogalmazni, mit érzek mikor erről beszélek, de jó, ha elmondhatom a... »


Babáim elvesztése
Már hét éve, hogy együtt élünk a férjemmel, már nagyon vártuk, hogy szerelmünk egy kisbabával még csodálatosabb legyen. Múltak az évek, de mi még mindig csak erre vágyunk...de most már elfogyott az erőm, hitem, és már semmi reményem... »

Kegyetlen az élet - kétszarvú méhem van
Két év leforgása alatt a második babámat vesztettem el. Hihetetlen nehéz túltennem magam ezen az egészen! Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, főleg nem kétszer egymás után. Mindenem megvan, csak a gyerek hiányzik a boldogságomhoz! »

Életem legfájdalmasabb percei
Már több mint négy éve, hogy együtt vagyunk a párommal és egy éve, hogy eljegyeztük egymást. Kb. olyan két éve döntöttük el, hogy jöhet a baba a mi életünkbe is. Nagyon sokáig nem jött, hiába próbálkoztunk. Aztán két év után eldöntöttük, hogy akkor várunk vele,... »

A Csoda, ami elszállt
Babára vágyom, immár a hetedik éve. Egyszer már nagyon-nagyon közel jártam hozzá. Jelenleg az ötödik lombik próbálkozás kezdetét várom, remélhetőleg ez alkalommal sikerrel és hamarosan élvezhetem a terhesség csodálatos érzését újra, majd ezután a karjainkban tarthatunk egy élő Csodát! »

Angyalok szülei lettünk - 1. rész
2 éve december elején tudtam meg, hogy babát várok. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor megláttam a két csíkot a teszten. Le kellett ülnöm, mert hirtelen forogni kezdett körülöttem minden. Potyogtak a könnyeim... »

Két missed ab után
Az én történetemben van csoda és tragédia, mégis bízom benne, hogy nemsokára én is a boldog anyukák közé fogok tartozni és erőt adhatok azoknak, akik el vannak keseredve gyermekük/gyermekeik elvesztése miatt, akiket még a kezükbe sem tarthattak... »

Mégis van remény - Levente születése
A férjemnek tettem egy ígéretet, hogy leírom a történetünket azért, hogy mások is erőt meríthessenek belőle, mert amik velünk történtek, abból egy rossz is bőven elég egy embernek. Mégis a sok-sok rossz dolog után igenis van remény, hogy teljesüljön az ember... »

Az Én történetem 2.
Arról írok most, mennyire nagy erőt nyújt nekem a Hoxa portál. Áldom az embert, aki kitalálta ezt a honlapot. Előző cikkem után nagyon sokan írtatok, ami számomra mindig egy-egy kis lökést, bátorságot és erőt adott nekem, hogy küzdjek. A fórumokon sok olyan ember... »

1 2 3 4 5 6 7
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.