Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: A baba elvesztése

Két missed ab után

Az én történetemben van csoda és tragédia, mégis bízom benne, hogy nemsokára én is a boldog anyukák közé fogok tartozni és erőt adhatok azoknak, akik el vannak keseredve gyermekük/gyermekeik elvesztése miatt, akiket még a kezükbe sem tarthattak...

A történet két éve kezdődött, mikor nyolc év tablettaszedés után elhatároztuk a párommal, hogy jöhet a baba.
Már egy éve próbálkoztunk sikertelenül, amikor eldöntöttük, hogy felkeresünk egy orvost aki kivizsgál. Hosszú ciklusaim voltak (36-38 naposak), de rendszeresek.
Az orvos azt javasolta, hogyha megjön a következő mensesem a harmadik napon menjek el vérvételre, amin megnézik a hormonszintemet. De a menses nem jött meg...
Vettem egy terhességi tesztet és örömömre ott volt a két csík. Egy héttel később még egy teszt megint két csík.
Az orvosnak nem volt nagyfelbontású ultrahang gépe a magánrendelőben, és a klinikára kellett bemennem. A klinikán közölték, hogy 6 hetes terhes vagyok és van szívhang is.
Eltelt egy hét boldogok voltunk, amikor egy reggel pecsételő vérzés és alhasi fájdalom jött rám. Azonnal bementünk a klinikára és ott nem láttak már szívhangot.
Jött az orvosom, hogy be kellene feküdnöm, hogy a babát eltávolítsák. A szívünk majd meghasadt, de már az én egészségemet kellett szem előtt tartani, úgyhogy másnap befeküdtem este és harmadnap délben megvolt a műtét.
Eltelt egy év és megint orvoshoz akartunk menni, mert nem jött a baba, mire újból pozitívat teszteltem. Sajnos ez a terhesség a 12 hetes ultrahangon ért véget.
Szívhang nem látható, orrcsont nem látható, nyaki redő 3.6, ülőmagasság 4,5 cm. Az orvos szerint a napokban történhetett.
A múlt héten a második angyalkától is búcsút vettünk.
Most genetikai vizsgálatok várnak ránk. De nem adjuk fel, mert kell, hogy legyen sikerünk.
Nagyon szeretnénk egy egészséges babát, aki majd kárpótol a két elvesztett babáért.
(A cikket beküldte: amariann)Az Én történetem
Habituális vetélés, négy gyerek elvesztése és a Leiden. Hosszú fáradalmas vizsgálatok sorozata, az orvosok, a és félelmet nem ismerő ember. Rádöbbenni arra, hogy az élet túl rövid sokszor ahhoz, hogy feladjuk, és ne próbáljunk meg mindent, a céljaink eléréséért! »

Felkészülés a szülői hivatásra
A szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll. A következõ 12 egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.