Az én terhességem...

1 2 3 4
Mikor megmozdul a baba!
Mikor a nővérem terhes volt, akkor engem még nem foglalkoztatott az anyaság! Aztán megismerkedtem a férjemmel és éreztem, hogy kell valami, ami igazán összeköt minket! Terhes lettem! El sem tudtam képzelni, milyen érzés lehet, mikor legelőször megmozdul a baba! »

A hatodik hónap: Éjszakai kocogás, lóbőr és inhaláló
Milyen sokszor hallani a várandós kismamáktól azt, hogy bár jó lett volna naplót írni erről a csodálatos időszakról, nyavalyákra és nyöszörgésre még a papírt is kár vesztegetni. Én nem tartozom ezek közé a kismamák közé, igenis leírom, hadd lássátok mindnyájan,... »


Napló babámnak - Az ötödik
A minap rápillantottam a éjjeliszekrényemen készenlétben figyelő okos könyvre, és megdöbbenve láttam, hogy a könyvjelző előtti rész vastagabb, mint a mögötte lévő. – Hát túl vagyunk a felén, gondoltam. »

Napló babámnak - a szomorú hónap
Hogyan magyarázod el egy vak embernek, milyen a kék? Vagy egy süketnek, hogy hogyan csobog a víz? És hogyan magyarázod el bárkinek, hogy milyen érzés, amikor valaki egyszer csak megmozdul a hasadban? Mint amikor egy pillangó repdes odabenn. Vagy sok. Mint a... »

Babavárás Nomy módra
31 éves nő szemével az első gyermek várása, mely nem épp tökéletesen indult! Kórházról-kórházra, félelemből-félelembe, tapasztalatról-tapasztalatra, várakozásról-várakozásra... A tényekre s a segítségnyújtásra családtól egészen az orvosokig át. Vagy nem? »

Születésnapi ajándék
Nagyon sok fiatal lány inkább abortuszra megy, minthogy megtartsa a babát! Sajnálják az addigi életüket! Persze, aki nagyon szeretne babát... neki nem sikerül... Én 18 évesen képes vagyok vállalni a babát! Képtelen lettem volna megölni... »

Napló babámnak - Harmadik felvonás
Sarlatánok ezek! Igaz hogy van puccos masinájuk, amivel bekukkanthatnak a hasamba, de hogy többet ők se tudnak mondani, mint amit én ott látok, az is biztos. Na jó, talán mégis tudnak, például sok okosságot az alapján, hogy milyen vastag a tarkóredőd. De ahány orvos, annyi vélemény. »

Napló babámnak 2.
Vannak emberek, akik nem tudnak egy szemmel kacsintani. Vannak akik, nem tudják összepödörni a nyelvüket (ugye milyen izgalmas, hogy ez is a genetikán múlik...mint pl. a szemed színe. Vajon milyen lesz?) És vannak olyanok, akik különböző okokból kifolyólag nem tudnak hason aludni. »

Napló babámnak
Hosszú ideje élünk távol mindenkitől, és hogy a kapcsolat élő, mindennapi maradjon, az első naptól kezdve naplót írunk. Barátoknak, családnak, magunknak. Szüleim kincsként, folytatásos regényként kezelik ezeket az alkalmanként akár 10 oldalas leveleket. Nem futják... »

 
1 2 3 4
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.