Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Az én terhességem...

Születésnapi ajándék

Nagyon sok fiatal lány inkább abortuszra megy, minthogy megtartsa a babát! Sajnálják az addigi életüket! Persze, aki nagyon szeretne babát... neki nem sikerül... Én 18 évesen képes vagyok vállalni a babát! Képtelen lettem volna megölni...

Nem is tudom, hol kezdjem.. Megszeretném osztani mindenkivel a gondolataimat, mivel tudom, hogy nagyon sok 18 és még annál is fiatalabb lány esik váratlanul teherbe... Félnek megmondani a szüleiknek, inkább tudatlanul belevágnak az abortuszba!

És mi van, ha aztán soha többet nem esik teherbe? Ha megtartja, mi lesz a tanulással, a fiatalságával?

Bennem is ezek a kérdések bolyongtak! Ha nem álltak volna mellettem a szüleim, barátom, legfőbbképpen a nővérem... azt hiszem, depresszós lettem volna és akkor ment volna tönkre az életem..

18 éves vagyok... Fél éve kezdtem meg a tanulmányaimat az egyik egyetemen! Nagy jövőt képzeltem el magamnak! Hát, most más utakon járok,másfelé terelődött az életem! A 18. születésnapomon tudtam meg, hogy terhes vagyok! Akkor 4 hetes volt a baba! Ezért is ez a cime a cikkemnek... életem legszebb szülinapi ajándéka!

Azt hiszem a baba segített felnőni.. a tudat, hogy a szívem alatt hordom! Már most nagyon féltem ettől a koszos világtól, hisz én is fiatal vagyok... tudom mi folyik a világban! Már most nagyon szeretem.. ami természetes!

Bevallom eszembe jutott, hogy elvetessem! Csak sirni tudtam.. ráadásul a baba nagyon próbára tesz, hisz vitaminokra és erősitőre volt szükségem, mert nem tudtam enni! De ha nem ettem, akkor is hánytam...Szóval, ha a nővérem nem segitett volna ki a mélyből a szavaival, most nem lennék ilyen jól! Ezért is ajánlom minden fiatal lánynak, aki ilyenbe kerül, hogy semmi képpen se titkolja el az anyukája elől, vagy aki özel áll hozzá, és akitől segitséget kaphat!

Én a szerencsésebbek közé tartozom, mert igaz fiatal anyuka leszek, de apukája is lesz a babámnak! A barátom is nagyon örül a kis jövevénynek.. képes feladni az eddigi életét, ahogy én is!

Most 8 hetes a baba, holnap megyek ultrahangra!:-)

Anita, ha majd olvasod.. tudd, hogy nagyon szeretlek! Puszika!
(A cikket beküldte: evy.ke)Első terhességem és a hiedelmeim - megcáfolva
Nemrég olvastam egy cikket egy kismamáról, aki nagyon humoros körítéssel írta le várandósságának kínjait. Talán neki ellenpéldaként állok én most itt, alig egy héttel kisbabám születése előtt. Mert számomra ez a 39 hét áldás volt az égből, és nehezen, de bevallom:... »

Nyugaton divat az örökbefogadás
Nyugat-Európában, valamint az Egyesült Államokban egyre gyakrabban hallani arról, hogy a sztárok, a tehetősebb családok hátrányos helyzetű, akár súlyosan beteg gyerekeket is örökbe fogadnak. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.