Kategória: Az én terhességem...

Mikor megmozdul a baba!

Mikor a nővérem terhes volt, akkor engem még nem foglalkoztatott az anyaság! Aztán megismerkedtem a férjemmel és éreztem, hogy kell valami, ami igazán összeköt minket! Terhes lettem! El sem tudtam képzelni, milyen érzés lehet, mikor legelőször megmozdul a baba!

Igen, sejtésem sem volt róla, milyen érzés is lehet, hiszen még nincs gyermekem! Minden estém azzal telt, amikor lefeküdtem és csend lett, hogy figyeltem, mikor mozdul meg először!
Kíváncsi voltam, milyen lesz az érzés!

És egyik este, történt valami! Valaki jelentkezett onnan bentről! Február 10-én megmozdult! Először csak egy kis bizsergést éreztem bentről a hasamból, mintha egy tollpihével elkezdte volna csikizni a hasfalam! Szabályosan viszketni kezdett a hasam! Ő belülről csikizett és én meg vakartam a hasam kívülről!

Először csak esténként jelzett, később napról napra erősödött az érzés, ma már ott tartunk, hogy majd kiszakítja a hasamat! Egész nap mocorog, nagyon kis aktív baba lesz! És akinek még nincs gyermeke, annak mondom, hogy nincs is ennél jobb érzés! És még ezután én is nagyon sok dolgot fogok felfedezni, ami még ennél is szebb lesz!
Örülök, hogy nemsokára életet adhatok egy kisbabának! Visszagondolva a terhességem kezdetére...Elég gyorsan eltelt ez a pár hónap! Most telik már nehezen ez az utolsó hónap! Nagyon kíváncsiak vagyunk már rá, a férjemmel együtt! Sokat beszéljük, hogy milyen is lehet, meg mondogatjuk neki, hogy szépítkezzen! Hamarosan kibújik…
(A cikket beküldte: Mimus)Nagyon várt boldogság
Szerettem volna hamarabb, hogy én is átélhessem a "csodát", De a sok tervezgetés, hogy majd jövőre biztos jobb lesz, de persze sosem jó egészen. »

Kismama masszázs otthon?
Bizonyára már sokan hallottak a kismama masszázsról, de a borsos ára miatt, csak kevesen próbálták ki. Összedugtuk a fejünket egy masszőr ismerősömmel, hogy milyen módszerrel és mely dolgokra figyelve lehet otthon is végezni a kismama masszírozását. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.