Kategória: Az én terhességem...

Mikor megmozdul a baba!

Mikor a nővérem terhes volt, akkor engem még nem foglalkoztatott az anyaság! Aztán megismerkedtem a férjemmel és éreztem, hogy kell valami, ami igazán összeköt minket! Terhes lettem! El sem tudtam képzelni, milyen érzés lehet, mikor legelőször megmozdul a baba!

Igen, sejtésem sem volt róla, milyen érzés is lehet, hiszen még nincs gyermekem! Minden estém azzal telt, amikor lefeküdtem és csend lett, hogy figyeltem, mikor mozdul meg először!
Kíváncsi voltam, milyen lesz az érzés!

És egyik este, történt valami! Valaki jelentkezett onnan bentről! Február 10-én megmozdult! Először csak egy kis bizsergést éreztem bentről a hasamból, mintha egy tollpihével elkezdte volna csikizni a hasfalam! Szabályosan viszketni kezdett a hasam! Ő belülről csikizett és én meg vakartam a hasam kívülről!

Először csak esténként jelzett, később napról napra erősödött az érzés, ma már ott tartunk, hogy majd kiszakítja a hasamat! Egész nap mocorog, nagyon kis aktív baba lesz! És akinek még nincs gyermeke, annak mondom, hogy nincs is ennél jobb érzés! És még ezután én is nagyon sok dolgot fogok felfedezni, ami még ennél is szebb lesz!
Örülök, hogy nemsokára életet adhatok egy kisbabának! Visszagondolva a terhességem kezdetére...Elég gyorsan eltelt ez a pár hónap! Most telik már nehezen ez az utolsó hónap! Nagyon kíváncsiak vagyunk már rá, a férjemmel együtt! Sokat beszéljük, hogy milyen is lehet, meg mondogatjuk neki, hogy szépítkezzen! Hamarosan kibújik…
(A cikket beküldte: Mimus)A hatodik hónap: Éjszakai kocogás, lóbőr és inhaláló
Milyen sokszor hallani a várandós kismamáktól azt, hogy bár jó lett volna naplót írni erről a csodálatos időszakról, nyavalyákra és nyöszörgésre még a papírt is kár vesztegetni. Én nem tartozom ezek közé a kismamák közé, igenis leírom, hadd lássátok mindnyájan,... »

A szülés megindulásának jelei
Itt részletes leírást talál mindenki azokról a jelekről, amikre érdemes odafigyelni. Elsősorban azoknak a kismamáknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan az első babájukat várják. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.