A termékenységről

1 2 3 4 5 6
Soha ne add fel II.
2009. október 19. inszemináció (direkt nem írom, hogy az első, mert hiszem, hogy nem lesz több). Az a bizonyos dátum, amitől a csodát várjuk, amiben hiszünk, ami újabb reményt ad. Előző cikkemben már leírtam a mi kis kálváriánkat, hogy sajnos késlekedik a babóca,... »

Hogyan kell nem görcsölni a babán?
Ne akard már olyan görcsösen és össze fog jönni! Jó, könnyű azt mondani! De mikor? És hogyan kell nem görcsölni? Ismerős ez a párbeszéd? Ha igen, akkor olvass tovább! »


Soha ne add fel!
Ez csak egy történet..talán magamnak, talán segítségül másoknak is. 2007-ben eldöntöttük az Urammal (akkor még csak élettársammal), hogy jöhet a baba, hiszen megtaláltuk a szerelmet, mely lehet, hogy néha nem olyan lángoló, mint amilyen a filmekben létezik, de... »

Hinni kell és bízni!
A mi történetünk hat évre nyúlik vissza. Ekkor döntöttük el a férjemmel, hogy most már jöhet a baba amikor csak szeretne. Persze már voltak próbálkozásaink ezen a téren, de igazán ekkorra váltak a gyermekvállalással kapcsolatos terveink tudatossá. Ekkor 2003-at... »

Amikor nem csenget a Gólya...
Kérdések, kívánságok sora, óhajok tömkelege, nem egy, de ezernyi nőtől… mind csak egyet szeretne, ANYA LENNI! Hát miért nem lehet, ha már annyi álom, ima, gyötrődés, annyi elhullatott könnycsepp, fiatalabbaktól és idősebbektől… miért nem lehet, hogy... »

Levél a gólyának
A gólyák figyelmébe ajánlom. Kérés...Szinte az utolsó, elkeseredett kérés. Kérlek Titeket, kedves gólyák, szórjátok már végig a Babaprojektes csajok házatájékát, mert kezd elég nagy lenni nálunk az elkeseredés. Kérlek Titeket, hozzátok a csomagjainkat!... »

A jódhiány is okozhat időszakos meddőséget
A családunkban anyai és apai ágon is többször előfordult pajzsmirigybetegség, sajnos ezt a problémát én is örököltem. A rosszban a jó, hogy az én esetemben nem olyan súlyos. Gyorsan, még a probléma kialakulásának kezdetén észrevettem és kezeltem a betegséget. »

Az Ausztriában fogant baba
Ezt az írást elsősorban azoknak ajánlom, akik gyereket szeretnének, és még nem jött össze nekik. Meggyőződésem, hogy a környezetváltozás (akár egy rövidebb utazás vagy nyaralás) mennyit tud segíteni! »

Egy hely, ahol segítenek a gyermeket akaró pároknak
Hallottatok már az Országos Gyermekegészségügyi Intézetről? Ha igen, ez a cikk nem lesz érdekes számotokra. Én azonban azt tapasztaltam, hogy sokan nem ismerik ezt az intézetet, hozzám hasonlóan nem is hallottak róla. Holott 2003. óta létezik ez az állami... »

 
1 2 3 4 5 6
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.