Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A termékenységről

Soha ne add fel II.

2009. október 19. inszemináció (direkt nem írom, hogy az első, mert hiszem, hogy nem lesz több). Az a bizonyos dátum, amitől a csodát várjuk, amiben hiszünk, ami újabb reményt ad. Előző cikkemben már leírtam a mi kis kálváriánkat, hogy sajnos késlekedik a babóca, vagyis nagyon remélem, hogy eddig késlekedett és most végre már beköltözik a pocakba.
Ezzel a kis levélkével szeretnélek ösztönözni, hogy iparkodj kicsi szerelmem:


Drága Gyermekem!

Tudod, annyiszor elképzeltem, hogy milyen is leszel, eleve ugye a nagy kérdés, mely egyébként teljesen mindegy, a nemed? Fiú vagy kislány?
Nem számít, hogy mi lesz a kis hurkás lábikóid között, a lényeg, hogy kitűnő egészségnek örvendj!
Nem szeretnélek majd átnevelni, hiszen tudom, hogy már most kész személyiség vagy, kész kis emberke, saját öntudattal, amit ugyan Apával majd kicsit segítünk csiszolgatni, de semmi több...szeretünk, már most, és mindig szeretni fogunk míg élünk, igen, szeretni, védeni, óvni! Hiányzol már nagyon, de Te tudod, hogy eddig miért nem jöttél...nem akartalak sürgetni, csak szeretni és kézben tartani, de Anya türelme is véges.
Kérlek, többet ne sírass meg a hiányoddal, vagy ha mégis, akkor adj majd nekem ahhoz erőt, hogy felálljak és menjek tovább az úton, melyen végül egymásra találunk!
Hiszünk Benned!
Nem ígérem, hogy ez az élet könnyű és problémamentes, hogy itt nem kell küzdeni, lemondani és néha áldozatot hozni. De mindig Veled leszünk, bármi is történjen, hiszen mi leszünk a szüleid, és ha esetleg néha nézeteltérésünk lesz...hát...majd megbeszéljük...együtt megoldjuk!
Mi hiszünk Benned, Te is higgy Bennünk! Ígérem, hogy tudásunk legjavával fogunk nevelgetni, hogy szívünk legtisztább szeretetével fogunk szeretni, egy soha nem múló szeretettel, mely már most ég, mikor még jelét sem adtad, hogy jössz, mert ugye elindultál már az utadon kispubikám?
Szeretlek!

Gondolom mire ez a cikk megjelenik, addigra már tudni fogom a beavatkozás eredményét és remélem a következő cikkem címe már ez lehet: Végre anya lettem!
(A cikket beküldte: vnékata)A jódhiány is okozhat időszakos meddőséget
A családunkban anyai és apai ágon is többször előfordult pajzsmirigybetegség, sajnos ezt a problémát én is örököltem. A rosszban a jó, hogy az én esetemben nem olyan súlyos. Gyorsan, még a probléma kialakulásának kezdetén észrevettem és kezeltem a betegséget. »

Szülés fogadott orvossal vagy anélkül?
Mikor terhes lettem, eldöntöttem nem fogadok fel orvost a szüléshez. Titkon akartam, de az anyagiak nem éppen úgy alakultak. Elkezdtem tehát a terhesgondozóba járni és mindig az épp aktuális orvos vizsálta meg az eredményeimet. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.