Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A terméketlenségről

Hogyan kell nem görcsölni a babán?

Ne akard már olyan görcsösen és össze fog jönni! Jó, könnyű azt mondani! De mikor? És hogyan kell nem görcsölni? Ismerős ez a párbeszéd? Ha igen, akkor olvass tovább!

Akik itt maradtatok, két csoportba tartoztok: vagy segítőkészen nyugtattátok a görcsösöket, vagy lila fejjel fogadtátok eme hasznos jó tanácsot. Amiért én most klaviatúrát ragadtam, az talán segít a magamfajtán.

Én ugyanis gyakorlott görcsölő vagyok, már több mint egy éve.
Az út, amit idáig bejártam, a kezdeti párbeszéddel volt kikövezve. A legelső reakcióm legyintés volt, a következő, hogy megpróbáltam nem foglalkozni a babatémával (csak titokban megnéztem, melyek az esélyes napok), aztán a legutóbbinál elgurultak a gyógyszereim és kiakadtam.
A 13 hónap pedig telis-tele volt reménnyel, imával, vizsgálattal, teákkal és vitaminokkal.
Pár nappal ezelőtt azonban álmodtam valamit, ami felnyitotta a szemem. Vallásos vagyok, de nálam Isten egyet jelent a Sorssal, a Karmával. Életemben most először fordult elő, hogy az álmomban egy hang beszélt hozzám. Közben egy dombról láttam az egész tájat és mintha a levegő is szivárványszínű lett volna.
Ehhez foghatóan gyönyörűt még soha életemben nem láttam! A hang így szólt: "Mindenhol jelen vagyok, körülötted és veled, és nyugodtan rám bízhatod az életed. Ne töprengj, miért alakulnak így a dolgaid, nézz bátran visszafelé, mindig veled voltam és boldoggá tettelek. Kérlek, bízz bennem! "
És akkor láttam magam előtt a küzdelmeimet, amikből győztesen kerültem ki, és egyetlenegyet sem, amiből vesztesként...
Most is a hatása alatt vagyok, ennyire egyértelmű segítséget még sosem kaptam Odafentről.
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinél eljön az a pillanat, amikor a görcsös akarás átfordul tehetetlenségbe és akkor jól jöhet a BIZONYOSSÁG, hogy VALAKI TÉNYLEG VIGYÁZ RÁNK.
Sokat tűnődtem, hogy megírjam-e ezt a cikket, de lehet, hogy mindössze ennyi hiányzik valakinek, hogy este a sötétben, elalvás előtt, gondolatban segítséget és útmutatást kérjen. Mert én ezt tettem.
A válasz pedig nem azonnal érkezett, csak mikor már nem akartam görcsösen. . .
(A cikket beküldte: Gofrika)Amikor várod... de nem jön...
Két éve arról szól az életem, hogy várjam a gyermeket, aki valamiért nem akar jönni. Körülöttem mindenki sorban szüli a babákat, de nekünk valamiért nem akar összejönni... Néha már ott tartok, hogy feladom. Talán nem vagyok méltó arra, hogy anya legyek, talán nem... »

Megmozdult!
Milyen lehet az érzés, amikor a baba elkezd mozogni a mamája hasijában? -- töpreng magában a kismamanapló írója. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.