Kategória: A terméketlenségről

Hogyan kell nem görcsölni a babán?

Ne akard már olyan görcsösen és össze fog jönni! Jó, könnyű azt mondani! De mikor? És hogyan kell nem görcsölni? Ismerős ez a párbeszéd? Ha igen, akkor olvass tovább!

Akik itt maradtatok, két csoportba tartoztok: vagy segítőkészen nyugtattátok a görcsösöket, vagy lila fejjel fogadtátok eme hasznos jó tanácsot. Amiért én most klaviatúrát ragadtam, az talán segít a magamfajtán.

Én ugyanis gyakorlott görcsölő vagyok, már több mint egy éve.
Az út, amit idáig bejártam, a kezdeti párbeszéddel volt kikövezve. A legelső reakcióm legyintés volt, a következő, hogy megpróbáltam nem foglalkozni a babatémával (csak titokban megnéztem, melyek az esélyes napok), aztán a legutóbbinál elgurultak a gyógyszereim és kiakadtam.
A 13 hónap pedig telis-tele volt reménnyel, imával, vizsgálattal, teákkal és vitaminokkal.
Pár nappal ezelőtt azonban álmodtam valamit, ami felnyitotta a szemem. Vallásos vagyok, de nálam Isten egyet jelent a Sorssal, a Karmával. Életemben most először fordult elő, hogy az álmomban egy hang beszélt hozzám. Közben egy dombról láttam az egész tájat és mintha a levegő is szivárványszínű lett volna.
Ehhez foghatóan gyönyörűt még soha életemben nem láttam! A hang így szólt: "Mindenhol jelen vagyok, körülötted és veled, és nyugodtan rám bízhatod az életed. Ne töprengj, miért alakulnak így a dolgaid, nézz bátran visszafelé, mindig veled voltam és boldoggá tettelek. Kérlek, bízz bennem! "
És akkor láttam magam előtt a küzdelmeimet, amikből győztesen kerültem ki, és egyetlenegyet sem, amiből vesztesként...
Most is a hatása alatt vagyok, ennyire egyértelmű segítséget még sosem kaptam Odafentről.
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinél eljön az a pillanat, amikor a görcsös akarás átfordul tehetetlenségbe és akkor jól jöhet a BIZONYOSSÁG, hogy VALAKI TÉNYLEG VIGYÁZ RÁNK.
Sokat tűnődtem, hogy megírjam-e ezt a cikket, de lehet, hogy mindössze ennyi hiányzik valakinek, hogy este a sötétben, elalvás előtt, gondolatban segítséget és útmutatást kérjen. Mert én ezt tettem.
A válasz pedig nem azonnal érkezett, csak mikor már nem akartam görcsösen. . .
(A cikket beküldte: Gofrika)Bánatból öröm
Már 3 éve ismertük egymást a férjemmel, mikor úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba. Csak a sors közbeszólt. Teltek a hónapok, és nem akart összejönni. Már túl voltunk néhány hónap gyógyszeres kezelésen, ami a peteérést segíti elő, de hiába. Végül a nőgyógyászom... »

Egészséges terhesség
Terhességünk alatt fokozottabban figyeljünk magunkra is, hogy az áldott állapot messzire sugározzon rólunk. Fontos, hogy a saját egészségünket is trenírozzuk, hiszen ez alapozza meg magzatunk fejlődését is. No és persze a külsőnket se hanyagoljuk el, hiszen nincs... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.