Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: A terméketlenségről

Két év után pocakosan

Ezt a cikket biztatásként írom a hasonló sorsú pároknak, akiknél kimondták, hogy meddő egyik, vagy mindkét fél. Két év sikertelenség után megkaptuk a csodát. Ne adja fel senki! A történetünk remélem reményt fog adni...

2007 augusztusban született egy kisfiunk, aki öt hónap próbálkozás után megfogant. Egy darabig még várni akartam a következő babával, úgy gondoltam, egy gyerek mellett még tudok dolgozni, majd 1-2 év munka után megpróbálkozunk a kistesóval.
Végül hat hónap múlva abbahagytuk a védekezést, de nem akart jönni a baba. Közben megtanultam hőmérőzni, ovu-tesztelni, ami mutatott peteérést, de mire idáig eljutottunk a ciklusaim egyre hosszabbak lettek. Alapvetően is 30-35 naposak voltak, de már elnyúlt 40-50 naposra is. Tehát 2011 januártól kezdtünk próbálkozni, gondoltam a párommal biztos rendben van minden, hisz egy babát már összehoztunk.

2011 novemberében bekerültünk egy meddőségi központba, kezdetnek nekem hormonvizsgálatot végeztek a ciklus alatt kétszer. Természetesen tudtam, hogy van peteérésem, de nagyon későn. A 21. napi teszten már szépen látszott, hogy nőtt az lh érték is, tehát működnek a hormonok.
Apánál pedig spermavizsgálatot végeztek. Ennek az eredményén nagyon meglepődtünk, mivel összesen 10% aktív katonája volt csak, illetve a többi értéke is éppen határeset volt.

Azt mondták, hogy így inszeminációval sem lehet babánk, neki vitamint kell szednie, egy jó drágát, ami három hónapra 36.000 Forint volt. Közben, mivel nem tudtuk ezt megvenni, próbálkoztunk cinkkel és társaival, illetve homeopátiás cseppeket szedett két hónapig, július-augusztus hónapban.
Ez volt az, ami segíthetett, mivel október közepén már nem jött meg a mensim és pozitív lett a teszt.

Második kisfiunkat várjuk a férjemmel. Az én teherbeesésem mégiscsak csodának mondhatom azok után hogy a férjemet meddőnek nyilvánították. Remélem, hogy a mi esetünk segít majd hitet adni azoknak, akiknek még nem sikerült.
(A cikket beküldte: csilla183)A remény hal meg utoljára
Nekem az aviva torna segített. Hosszú tortúra meddőségi, homeopátiás, ezoterikus, természetgyógyász kezeléseken estem túl mire eljutottam az aviva tornáig. A kitartó torna meghozta a rendszeres ciklusomat és a várva várt terhességet is. 7 év után spontán terhes... »

Sokak szerint nem lehetséges mégis igaz!
A történet az életem és az orvostudomány egyik nagy csodája. Bár miután átéltem és utánaolvastam, sok hasonló esetet találtam. A mi történetünk 2012 novemberében kezdődött... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.