Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egyéb a terhességről

Utazás várandósság alatt

Megfigyelheti, hogy terhessége alatt erősödik "fészkelőösztöne", ezért akkor a legboldogabb, ha otthon lehet.
Ha az első gyermekét várja, valószínűleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy partnerével kettesben utazhat el. De hova és mikor?


Ne utazzon terhessége alatt túl sokat, mert még akkor is kimerítheti, ha más vezet. Kellemes, de lényegében pihenéssel töltött napokra vállalkozzék: utazzon fürdőhelyre, vagy valamilyen szép kirándulóközpontba! Élvezze, hogy partnerével lehet!

Mikor utazhat?

Első harmad: az émelygés, a hányinger és a fáradtságérzés tönkreteheti az utazást. Ha mindenképpen el kell mennie, abba a napszakba tegye, amikor a legjobban szokta érezni magát.

Második harmad: utazásra ez a legmegfelelőbb időszak, különösen a 20. és a 27. hét között. Csak akkor fárasztó és kényelmetlen, ha nem megfelelő körülmények között kell ücsörögnie. Amikor csak teheti, álljon fel, sétálgasson, hogy javuljon a vérkeringése. Repülőútnál számítson arra, hogy lába bedagathat, úgyhogy ennek megfelelő cipőt húzzon!

Harmadik harmad: ilyenkor már nem ajánlatos hosszabb útra mennie; egy-egy rövid autóút ugyan nem veszélyes, de azért csak annyit utazzon, amennyit feltétlenül muszáj.
(A cikket beküldte: Emoke77)Apa nélkül, de vállalta...
Sokat gondolkoztam, megírjam-e, ennek a kitartó lánynak a történetét megosztom azokkal, akik esetleg azon gondolkoznak, megtartják-e a nem tervezett babájukat. Van, aki mindenáron szeretné babáját, a körülményekhez képest is... »

Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
Ezt a cikket azért írom, mert az emberek nagyon félretájékozottak sok kérdésben. Nem túl régen vagyok Hoxás, de az általam érdekes témákba beleolvasok, hozzászólók. Sok esetben találkozom ebben a formában olyan hozzászólókkal, akik mereven elutasítják mások... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.