Kategória: A terméketlenségről

PCOS - átjárhatatlan petevezetők - 8,5 év várakozás!

És mégis sikerült spontán teherbe esnem!
Rengeteg mindent kipróbáltam és nagyon hosszú idő telt el!
Sajnos 19 évesen elkezdtem a fogamzásgátlót, amitől 40 kg-ról 55-re híztam.. az orvosom hol Norcolutot, hol Clostilbegytet írt fel, semmi nem használt.


Meddőségi központba küldött, ahol azonnal felfedezték, PCOS-om van, megműtöttek, leégették a cisztákat, és átfúvatták a petevezetőimet.

Mivel nem volt még annyi pénzünk, így nem vágtunk bele a lombikbébibe. Elteltek az évek és 7 éve, amikor a hallássérült sógoroméknál baba lett, én padlót fogtam és hetekig vérezgettem, ekkor jött a 2. műtétem: cisztaégetés, méhkaparás, petevezető átfúvatás. Megint csak a lombiknál lyukadtak ki a dokik. Ekkor sem vágtunk neki, elmentünk nyaralni, lefogytam, felújítottuk a lakást, gyűjtöttünk a lombikra.

Amikkel elment az idő és kipróbáltam: 1,5 évig jártam talpmasszázsra, kúraszerűen 3 hónapokig szedtem Gynex cseppet, gyógynövény teákat, Agnus Castus, Maca Vibe, biorezonancia, Gynevac injekció, csontkovács.
Amikor elkezdtük a lombikot, úgy döntöttem mindkettőnket felturbózom kicsit. Páromnál nem volt gond. Vele is szedettem: Hipp Natal, Eurovit Kismama Vitamin és 1000 mg C vitamint. Én is ezeket szedtem, valamint Mastodynon cseppet, méhpempőt, zöld teát, Kaqun vizet, Aloe Vera Berry Nectart. Voltunk thai masszázson - talán ez is tett az ügyünk érdekében. Meg persze az, hogy lelkileg elengedtem, hogy majd az orvosok csinálnak nekem babát.

Szóval ezek tuti hatottak, mert kétszer 35 napra jött meg, harmadszorra már nem jött meg. Tesztem negatív lett, de az ultrahang 7 mm-es petezsákot mutatott. Elhinni se akartam. 8,5 évig semmi és pont most? Meg is kérdeztem dokitól: - Nem ciszta vagy mióma? - Ez nem!!!
A terhességem végig klasszikusan zajlott. Volt minden: hányás, émelygés, lábgörcsök, alvás, szédülés, gyomorégés.
41. hétre, április 10-én érkezett meg Patrik, 3700 grammal és 49 cm-rel, császárral.

Ezzel a kis cikkel csak azt szeretném, ha senki nem adná fel, akármilyen leletei is vannak, mert az emberi test csodákra képes! Mindent ki kell próbálni!
(A cikket beküldte: Bar-bee81)Meddőség?
A címmel ellentétben nem egy szomorú cikk lesz. Kedvesemmel 7 év együtt járás után 2007-ben összeházasodtunk. Úgy döntöttünk, hogy az sem lenne baj, ha az esküvőn már kerekedne a pocakom, ezért nem védekeztünk már 2007 januárjától. Én ekkor még azt sem tudtam,... »

ÉN és a sors!
14 évesen azt hittem, hogy majd én megmutatom a világnak ki is az igazán belevaló csaj! Bulik, pasik amennyi csak belefér! De egy év mulva megváltozott az életem... S a sorsnak köszönhetem, hogy nem egy rúdon táncolok, s nem az éjszakában élem az életem, hanem mindent a gyermekeimért teszek. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.