Komplikációk

1 2 3 4 5
A terhességem és a komplikációk
A terhességem átlagosan indult. Egy kis hányás reggelenként, izgalmak az ultrahangon. De eljött az AFP, miután már csak a komplikációk sora következett. És a komplikációkat leküzdve eljutottunk a mi kis ANGYALKÁNKHOZ!! »

Tudni, vagy nem tudni? Ez itt a kérdés!
Ha lehet így fogalmazni, akkor én a nyugodt anyukák kategóriába sorolnám magamat. Félreértés ne essék, mint minden más szülőnek, úgy az én szemem előtt is a gyermekeim egészsége, épsége és jövője lebeg, de nem pánikolok egy láz vagy egy esés láttán (hogy most ez... »


Ha lehetne egy kívánságom...
Mint a címből is látszik, bizony már készült egy cikkem. Rövidke életem legnagyobb megpróbáltatásáról szólt, amiről azt hittem, hogy soha többet nem kell átélnem. Viszont mint annyiszor már, sajna most is tévedtem. Jelen írásom az első cikk megszületése utáni... »

Cukorbetegen gyermekre vállalkozni nehéz, de nagyon megéri!
Nagyon sok történetet elolvastam, ez vezetett ide, hogy megosszam veletek, hogy milyen nehéz cukorbetegen 32 évesen gyermeket vállalni, ráadásul 14 hónap elteltével ismételni. Mi csodának tartjuk a párommal! Két kisfiam születését írom le. Köszönöm, aki ilyen hosszan kitart és elolvassa. »

Simon megérkezett
Egész életemben egy dolog vezérelt. Boldog családban élni. Rendes férj, legalább egy gyerek, lakás kocsi, azaz maga a biztonság. Hála Istennek, szép sorjában meg is adatott ez nekünk. »

A mi történetünk
Annyi történetet olvastam már a szülésről, úgy gondoltam megosztom Veletek a miénket is. Annyira nem különleges, de azért, hogy megértsétek, miért is örültem neki annyira mégis, kicsit korábbról kell, hogy kezdjem, mint általában a szüléstörténeteket kezditek. »

Terhességeim
Gyermekeimnek. Van-e csodálatosabb annál, ha egy nő gyermeket hoz a világra? Számomra nincs! Nekik élek, értük vagyok! Velük sírok, velük nevetek! Két gyermekkel áldott meg a sors.. Jó értelemben persze. »

Gergő manónk története
Veszélyeztetett terhességemet tetőzte még, hogy dongalábat állapítottak meg a 26. héten. A félelem, ijedség mellett nem adtuk fel, továbbra is kitartottunk és élni akartunk! Azt mondták, hogy kicsi volt a férőhelye a méhemben és nem tudtak úgy fejlődni a... »

Hosszú várakozás
Már régóta szeretném a teherbeesésem történetét megosztani másokkal, de ez idáig nem sikerült. Most, hogy már tudok netezni, meg tudom osztani másokkal is az élményemet. »

Az én kis Angyalkám!
Szeretném veletek megosztani várandósságom. 18 hetes terhesen volt egy életmentő műtétem, gondoltam röviden leírom mi is történt. És külön szeretném azoknak a figyelmébe ajánlani, akik esetleg hasonló cipőben jártak, járnak. Ugyanis sokáig nagyon egyedül éreztem... »

1 2 3 4 5
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.