Kategória: Egyéb babás témák

Gyermekfotó másképp …

Karácsony közeledtével szép és különleges ajándék lehet néhány szép fotó.
Sok kérdés felmerül egy ilyen fotózással kapcsolatban, a következőkben néhány hasznos információval segítünk, ha szeretnél kreatív, spontán felvételeket magadról vagy gyermekedről.

Bababarát stúdiónkban kismamák és gyermekek fotózásával foglalkozunk.

Sok kérdés felmerül egy ilyen fotózással kapcsolatban, a következőkben néhány hasznos információval segítünk, ha szeretnél kreatív, spontán felvételeket magadról vagy gyermekedről.

Mit vigyek a fotózásra?


Érdemes előre kitalálni milyen típusú fotót szeretnél gyermekedről, vagy magadról és ennek megfelelően hozni öltözéket, kiegészítőket. Ebben segítség lehet, ha megtekinted a honlapon (www.adamjuditfoto.hu) található galériát vagy a blogot (www.hellomamiblog.hu). Sok kiegészítő van nálunk is, de szeretjük a személyes dolgokat. Elhozhatod csemetéd kedvenc ruháit vagy játékait is. (Ha nem szeret öltözködni, hozhatod őt egy egyszerű fehér bodyban vagy fehér pólóban - farmer nadrágban is.) Nálunk nincsenek erőltetett pózok, a spontán felvételeket szeretjük a legjobban.


Mikor történik a fotózás?

A gyerekek fotózására általában a délelőtti időpontok a legalkalmasabbak, de természetesen ez minden babánál, gyermeknél más. Maga a "hadművelet" 1-1,5 óra.

Stúdiónkban a fotózás előzetes időpont egyeztetés alapján történik, időpontot a 20 9 341 314 – es telefonszámon vagy az info@adamjuditfoto.hu e-mail címen tudsz egyeztetni.
Melyik időszak a legalkalmasabb a fotózásra?

Bármelyik...

Kismamáknál a harmadik trimeszter a legalkalmasabb a fotózásra, de lehet előbb is, ez rajtad múlik.

Babáknál az első képeket újszülött korban lehet készíteni. Őket természetes fénynél fotózzuk, a stúdióban vagy kérésre házhoz megyünk. Ennek feltételeit személyesen tudod megbeszélni.

A következő időszak a 7-12 hónapos kor, amikor tudnak már csücsülni. Ilyenkor már sok baba szereti az újdonságot, ami egy ilyen fotózással jár.Mikor kapom meg a képeket?

Az elkészült képeket a honlapon keresztül kiválogathatod, retusáljuk, és CD-re írjuk. Nagyjából egy héten belül elviheted a papírképeket, a CD-vel együtt.Tudok "ajándékozni" fotózást?

Igen. Névre szóló ajándékutalványaink megkönnyítik az ajándékozást kismamák, illetve gyermekes családok részére. Ezeket az talványokat postázni is tudjuk, így házhoz megy az ajándék.
Ha bármilyen további kérdésed van, szívesen informálunk a megadott telefonszámon, vagy e-mailben.Ádám Judit
Telefon: 209 341 314
http://www.adamjuditfoto.hu
http://www.hellomamiblog.hu(A cikket beküldte: adamjuditfoto)


Megható könyv a terhességről
Egy jó könyv megindítja az ember érzéseit, kit így kit úgy, de valahogy, valamiképpen elgondolkoztatja és készteti is valamire. Ezért jó, ha kezünkbe kerül néha-néha egy könyv. Van, aki megtudja ezeket az érzéseket osztani másokkal és akkor megbeszélhetik a... »

Terhesnaptár - 4 hetes terhesség
Gratulálok! Ezt a szót még sokszor fogod hallani. Szerintem már vagy százszor rápillantottál a kis csíkra a terhességi teszten, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem tűnt-e el. Ha egyszer megjelent, akkor szinte biztos a terhességed. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.