Egyéb babás témák

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Életem Ausztriában 6. – Kiara baba születése
Katéter, borotválás, savlekötő, közben jött egy újabb fájás, és én sírva mondtam, hogy nem bírom tovább... »

Becsüld meg a lehetőséget, hogy segíthetsz és nem te szorulsz rá!
Fogyatékosnak lenni és tömegközlekedési eszközön napi rendszerességgel utazni. Ebbe szeretnék egy cseppnyi bepillantást engedni embertársaimnak, csipetnyi empátia reményében. Az egészség ajándék, ha birtokában vagy, bármit megtehetsz. Bármit, amit mi sehogy, vagy csak nagyon nehezen. »


Életem Ausztriában 2. – Zsófi baba születése
Közeledett a szülés ideje, 2008. november 14-re voltam kiírva, a férjem szülinapja pedig november 13-án van. Berendeztük a babaszobát, megvettük a kis babaruhákat, persze mindent semleges színben, okulva egy barátnőm esetéből – neki minden ultrahangon lányt... »

Hogyhogy anya lettem?!
Szeretném megosztani az érdeklődőkkel az életemet megváltoztató esemény-sorozatot, a lehetetlen megvalósulását, a terhesség élményét, a szülés szó szerint fájdalmasan szép folyamatát és a saját újjászületésemet. »

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta segíti a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulását. »

Mikor nem a nagykönyv szerint fejlődik
A mi történetünkön keresztül szeretnék pár tanácsot adni azoknak, akiknek az ismeretségi körükben van eltérő fejlődésmenetű gyermek; és azon szülőknek is, akik bizonytalanok ugyan, de érzik, hogy valami nincs rendben a gyerkőccel. »

Szembe menni a korszellemmel, avagy sem?
Mennyit engedjünk a gyereknek a számítógép előtt ülni? Mennyire korlátozzuk mivel játszik? Milyen mértékben kell ellenőriznünk, mi is történik a számítógép előtt a gyerekünkkel? A média, a mobiltelefonok, a számítógépek uralják az életünket. Engem anyaként, még... »

Tényleg ennyire fontos a baba neme?
Valójában egész életemben elkísért ez a kérdés - hiszen gyakorlatilag ennek köszönhetem az életemet is. De igazán csak azóta foglalkoztat, amióta maga is életet adhattam egy csodálatos kisgyermeknek. »

Boldogan túlélni - avagy szülőnek lenni nem egyszerű
Várva várt csodánk megszületett és vele együtt jött a kimerültség, lelkifurdalás és a kérdés, " Hogyan éljük ezt túl boldogan?" 15 évi házasság, 2 év sikertelen próbálkozás után teherbe estem. Boldog, problémamentes terhességet követően megszületett várva várt... »

Botond mesél-Első születésnap az ünnepelt szemszögéből
Első születésnapom története Lejegyezte: H. Botond Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy Anya és Apa nagyon beszélgetett valamiről. Ráncolták a homlokukat, gondolkodtak, találgatták, vajon kinek mikor lenne jó? Kinek? Mi? Mikor? »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.