Kategória: Egyéb babás témák

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta segíti a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulását.

Kis betegeink és családjuk életminőségét mama-lakások üzemeltetésével, gyermekbeteg szállítással támogatjuk. Tájékoztató kiadványainkkal is a gyógyulást segítjük. Kiemelkedő programunk a Játékos tornaórák, mellyel az ágyhoz-infúzióhoz kötött gyermekek hosszú kórházi tartózkodását enyhítjük. A Kiskőrösön található Rehabilitációs Központunkban mozgás-, művészet-, lovas terápia mellett már vízi terápia is segíti a gyermekek felépülését. Kialakítottunk egy csúcsminőségű szűrő- és tisztítóberendezéssel rendelkező vízi terápiás részleget, amelyet a kemoterápiás kezelések alatt álló gyermekek is biztonsággal használhatnak. Alapítványunk valamennyi programját és szolgáltatását térítésmentesen biztosítja a beteg gyermekeknek.

Klinikai rehabilitáció

Mozgás-, élmény- és kézműves terápiával oldjuk a hosszú kórházi kezelések egyhangúságát. Az ágyhoz kötöttség mozdulatlanságán játékos tornaórákkal segítünk, támogatva a műtéteken átesett gyermekek rehabilitációját.


Klinikán kívüli rehabilitáció

Szabadidős programokkal, kirándulásokkal, táborozásokkal, mozgás-, művészet-, lovas és vízi terápiás foglalkozásokkal segítjük a gyermekek testi-lelki felépülését és a társadalomba való visszailleszkedését.


’Mindenjóház’ Rehabilitációs Központ Kiskőrös

A daganatos, leukémiás megbetegedéssel küzdő gyermekeknek lehetőséget biztosítsunk a kórházon kívüli komplex testi-lelki rehabilitációra, a mielőbbi felépülésre, életminőségük javítására.


Gyermekbeteg szállítás

A kezelések alatt álló gyermekeket szállítjuk a vizsgálatokra, a kórházba és a hazaszállításról is gondoskodunk.


Mama-lakások

A vidéki szülőknek biztosítunk szállást a hosszú kórházi tartózkodás idején a Tűzoltó utcai Gyermekklinika közvetlen közelében működő Mama-lakásokkal.


Segítő füzetek

A daganatos betegségek miatt kezelt gyermekek és szüleik részére nyújtanak tájékoztatást kiadványaink.


Ha együtt segítünk, minden sikerül!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Székhely: 6200 Kiskőrös, Mező u. 16.
Telefon: 06-78/311-125
Iroda: 1094 Budapest, Angyal u. 36.
Telefon: 06-1/299-0422
E-mail: iroda@dgy.hu
Web: www.dgy.hu
Adószám: 18356076-1-03
Bankszámlaszám: 16200106-00067379Botond mesél-Első születésnap az ünnepelt szemszögéből
Első születésnapom története Lejegyezte: H. Botond Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy Anya és Apa nagyon beszélgetett valamiről. Ráncolták a homlokukat, gondolkodtak, találgatták, vajon kinek mikor lenne jó? Kinek? Mi? Mikor? »

Esély az életre
Egy nehezen indult élet, aminek rendeződése bizonyíték rá, hogy sosem szabad feladni. Kisfiam koraszülöttként, betegen született, később tudtam meg, hogy még életben maradásában sem voltak biztosak, nemhogy abban, hogy valaha esélye lesz szopizni... hát mégis... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.