Kategória: Egyéb babás témák

Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999 óta segíti a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulását.

Kis betegeink és családjuk életminőségét mama-lakások üzemeltetésével, gyermekbeteg szállítással támogatjuk. Tájékoztató kiadványainkkal is a gyógyulást segítjük. Kiemelkedő programunk a Játékos tornaórák, mellyel az ágyhoz-infúzióhoz kötött gyermekek hosszú kórházi tartózkodását enyhítjük. A Kiskőrösön található Rehabilitációs Központunkban mozgás-, művészet-, lovas terápia mellett már vízi terápia is segíti a gyermekek felépülését. Kialakítottunk egy csúcsminőségű szűrő- és tisztítóberendezéssel rendelkező vízi terápiás részleget, amelyet a kemoterápiás kezelések alatt álló gyermekek is biztonsággal használhatnak. Alapítványunk valamennyi programját és szolgáltatását térítésmentesen biztosítja a beteg gyermekeknek.

Klinikai rehabilitáció

Mozgás-, élmény- és kézműves terápiával oldjuk a hosszú kórházi kezelések egyhangúságát. Az ágyhoz kötöttség mozdulatlanságán játékos tornaórákkal segítünk, támogatva a műtéteken átesett gyermekek rehabilitációját.


Klinikán kívüli rehabilitáció

Szabadidős programokkal, kirándulásokkal, táborozásokkal, mozgás-, művészet-, lovas és vízi terápiás foglalkozásokkal segítjük a gyermekek testi-lelki felépülését és a társadalomba való visszailleszkedését.


’Mindenjóház’ Rehabilitációs Központ Kiskőrös

A daganatos, leukémiás megbetegedéssel küzdő gyermekeknek lehetőséget biztosítsunk a kórházon kívüli komplex testi-lelki rehabilitációra, a mielőbbi felépülésre, életminőségük javítására.


Gyermekbeteg szállítás

A kezelések alatt álló gyermekeket szállítjuk a vizsgálatokra, a kórházba és a hazaszállításról is gondoskodunk.


Mama-lakások

A vidéki szülőknek biztosítunk szállást a hosszú kórházi tartózkodás idején a Tűzoltó utcai Gyermekklinika közvetlen közelében működő Mama-lakásokkal.


Segítő füzetek

A daganatos betegségek miatt kezelt gyermekek és szüleik részére nyújtanak tájékoztatást kiadványaink.


Ha együtt segítünk, minden sikerül!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Székhely: 6200 Kiskőrös, Mező u. 16.
Telefon: 06-78/311-125
Iroda: 1094 Budapest, Angyal u. 36.
Telefon: 06-1/299-0422
E-mail: iroda@dgy.hu
Web: www.dgy.hu
Adószám: 18356076-1-03
Bankszámlaszám: 16200106-00067379Szülés utáni juttatások a boldog kismamának! 2. rész
Az előző részben tárgyaltuk a TGYÁS-t, anyasági támogatást...adós maradtam a GYED és a GYES magyarázatával! Azóta megszületett a kislányom, november 17-én, így belevetettem magam a nyomtatványok tengerébe. A helyi polgármesteri hivatal szociális osztályán... »

Panaszok a terhesség alatt
Azt hiszem vagyunk úgy egy páran, hogy hosszú ideig reménykedve küzdünk egy babáért és mikor végre teljesül az álmunk, akkor jön hidegvízként a vérzés. Dr. Czeizel Endre leírja a lehetséges okokat és a teendőket. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.