Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egyéb babás témák

Babát szeretnék 30 felett!

Babát szeretnék 30 felett!
Szerintem sok nőnek ez a gondolat jár a fejében és bármit is csinál, vagy mondanak neki, nem tudja elhessegetni a fejéből. Na, én is így vagyok. Már rengeteg mindent kipróbáltam, hogy sikerüljön, ahogy köznyelven szokták illetni, a "babaprojekt", de sajnos nem sikerült még.


Már olyan rég szeretném, hogy kopogtasson a gólya, hogy már nem is tudom.

A történet már kb. 6-7 éve kezdődött. Már magam sem tudom pontosan mikor. Még férjnél voltam. Sokáig szedtem fogamzásgátlót, mikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk és abbahagytam, akkor derült ki, hogy rossz hatással volt rám a sokáig szedett gyógyszer. Tudom, állítólag ez nem befolyásoló tényező, de az én szervezetem így reagált erre. A hormonrendszerem felborult.

Sokat jártam vele orvoshoz. De hál istennek sikerült rendbe hozni és azóta is évente kontrollom van. De mire rendbe jöttem és tervezhettem volna a gyermeket (még injekciót is kaptam), a férjem egyik napról a másikra otthagyott. Így az álmaim megint szertefoszlottak.

Körülbelül 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a mostani élettársammal. Eleinte nem mertem még felhozni sem a témát. Már tartottam a csalódástól. Így telt el két és fél év. Most ott tartunk, hogy megbeszéltük a dolgot és nincs ellene.
Körülbelül 2-3 hónapja próbálkozunk. Igaz, eddig is teherbe eshettem volna, mivel a múltbeli problémám miatt hormonális fogamzásgátlót nem használhatok és még időközben a gumira is allergiás lettem. Ebben a hónapban kezdtem el egy gyógyteát is. Úgyhogy a reményem újjáéledt.

A történetem azért írtam meg, hátha valaki hasonló cipőben van, vagy volt. Mindig próbálkozni kell és nem feladni. Én már majdnem feladtam, de a párom oldalán újra felébredt a remény, hogy egyszer talán anya lehetek.

Köszönöm azoknak akik érdemesnek tartották elolvasni.
(A cikket beküldte: kerecsensólyom)Apák napja
Apa is csak egy van, mégis elfeledkezünk róluk olykor és nem ünnepeljük meg őket külön napon, mint az édesanyákat. Pedig minden júniusban a harmadik vasárnap az APÁK NAPJA! »

Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható
Az Earth Mama Angel Baby® az egyetlen teljes termékcsalád, amely csak biztonságos, károsanyag-mentes, kórházak által ajánlott, bizonyítottan organikus és természetes gyógynövény-készítményeket és 100%-ban organikus teákat tartalmaz. Kifejezetten nőknek... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.