Kategória: Egyéb babás témák

Babát szeretnék 30 felett!

Babát szeretnék 30 felett!
Szerintem sok nőnek ez a gondolat jár a fejében és bármit is csinál, vagy mondanak neki, nem tudja elhessegetni a fejéből. Na, én is így vagyok. Már rengeteg mindent kipróbáltam, hogy sikerüljön, ahogy köznyelven szokták illetni, a "babaprojekt", de sajnos nem sikerült még.


Már olyan rég szeretném, hogy kopogtasson a gólya, hogy már nem is tudom.

A történet már kb. 6-7 éve kezdődött. Már magam sem tudom pontosan mikor. Még férjnél voltam. Sokáig szedtem fogamzásgátlót, mikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk és abbahagytam, akkor derült ki, hogy rossz hatással volt rám a sokáig szedett gyógyszer. Tudom, állítólag ez nem befolyásoló tényező, de az én szervezetem így reagált erre. A hormonrendszerem felborult.

Sokat jártam vele orvoshoz. De hál istennek sikerült rendbe hozni és azóta is évente kontrollom van. De mire rendbe jöttem és tervezhettem volna a gyermeket (még injekciót is kaptam), a férjem egyik napról a másikra otthagyott. Így az álmaim megint szertefoszlottak.

Körülbelül 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a mostani élettársammal. Eleinte nem mertem még felhozni sem a témát. Már tartottam a csalódástól. Így telt el két és fél év. Most ott tartunk, hogy megbeszéltük a dolgot és nincs ellene.
Körülbelül 2-3 hónapja próbálkozunk. Igaz, eddig is teherbe eshettem volna, mivel a múltbeli problémám miatt hormonális fogamzásgátlót nem használhatok és még időközben a gumira is allergiás lettem. Ebben a hónapban kezdtem el egy gyógyteát is. Úgyhogy a reményem újjáéledt.

A történetem azért írtam meg, hátha valaki hasonló cipőben van, vagy volt. Mindig próbálkozni kell és nem feladni. Én már majdnem feladtam, de a párom oldalán újra felébredt a remény, hogy egyszer talán anya lehetek.

Köszönöm azoknak akik érdemesnek tartották elolvasni.
(A cikket beküldte: kerecsensólyom)Miért boldogtalan oly sok felnőtt?
Gondoljunk azokra, akiknek problémáik vannak, nincs önbizalmuk, képtelenek döntéseket hozni, mindig görcsösek, vagy képtelenek emberi kapcsolatokra. Gondoljunk azokra, akik agresszívek, csak lelombozzák az embereket, és figyelmen kívül hagyják a körülöttük levők... »

Az én teherbeesésem története
Azért írok ide, mert nagyon sok csodálatos cikket olvastam itt. Szeretném leírni nektek, azoknak, akik nagyon szeretnének gyermeket, de még nem jött össze, hogy milyen furcsa is az élet. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.