Kategória: Egyéb babás témák

Babát szeretnék 30 felett!

Babát szeretnék 30 felett!
Szerintem sok nőnek ez a gondolat jár a fejében és bármit is csinál, vagy mondanak neki, nem tudja elhessegetni a fejéből. Na, én is így vagyok. Már rengeteg mindent kipróbáltam, hogy sikerüljön, ahogy köznyelven szokták illetni, a "babaprojekt", de sajnos nem sikerült még.


Már olyan rég szeretném, hogy kopogtasson a gólya, hogy már nem is tudom.

A történet már kb. 6-7 éve kezdődött. Már magam sem tudom pontosan mikor. Még férjnél voltam. Sokáig szedtem fogamzásgátlót, mikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk és abbahagytam, akkor derült ki, hogy rossz hatással volt rám a sokáig szedett gyógyszer. Tudom, állítólag ez nem befolyásoló tényező, de az én szervezetem így reagált erre. A hormonrendszerem felborult.

Sokat jártam vele orvoshoz. De hál istennek sikerült rendbe hozni és azóta is évente kontrollom van. De mire rendbe jöttem és tervezhettem volna a gyermeket (még injekciót is kaptam), a férjem egyik napról a másikra otthagyott. Így az álmaim megint szertefoszlottak.

Körülbelül 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a mostani élettársammal. Eleinte nem mertem még felhozni sem a témát. Már tartottam a csalódástól. Így telt el két és fél év. Most ott tartunk, hogy megbeszéltük a dolgot és nincs ellene.
Körülbelül 2-3 hónapja próbálkozunk. Igaz, eddig is teherbe eshettem volna, mivel a múltbeli problémám miatt hormonális fogamzásgátlót nem használhatok és még időközben a gumira is allergiás lettem. Ebben a hónapban kezdtem el egy gyógyteát is. Úgyhogy a reményem újjáéledt.

A történetem azért írtam meg, hátha valaki hasonló cipőben van, vagy volt. Mindig próbálkozni kell és nem feladni. Én már majdnem feladtam, de a párom oldalán újra felébredt a remény, hogy egyszer talán anya lehetek.

Köszönöm azoknak akik érdemesnek tartották elolvasni.
(A cikket beküldte: kerecsensólyom)Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
Manapság is gyakran hallani a szülőktől, hogy nekik különleges gyerekük van. Legtöbbször a gyerekek különlegessége kimerül a statisztikai adatok által megadott átlag fejlődési intervallumokon belüli kisebb-nagyobb eltérésekben, azonban előfordul, hogy VALÓBAN MÁS a gyerek mint a többi. »

Szeretni s szeretve lenni!
Gondoltam leírom, miként lehet kétszer megszületni, hisz nekem két születésnapom van...s az igazi születésnapom az a pillanat volt, amikor megismerhettem Drága Szüleimet! Azt hiszem, ebből a cikkből kiderül, hogy mi az, szeretni s szeretve lenni. Engem szeretnek.. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.