Kategória: Szex a fogantatásért

Aki nem hisz benne, ne is próbálkozzék

Azokhoz szólok, akik már mindent kipróbáltak, és nem ijednek meg ha esetleg egy elvontabb, sokak által nevetségesnek tűnhető módszert próbálnak arra, hogy gyermekük, netán olyan nemű gyermekük és olyan egészségi állapotú gyermekük születhessen, amire álmodtak

Sziasztok, Tarantella vagyok, 5 éve próbálkozunk lánygyermekkel, két fiunk születését követően. Ez idő alatt 5 vetélésen vagyunk túl, de a reményt nem adtuk fel. Elértük a kockázati kort is, a 40 évet, de hitünk nem lett kevesebb. Számtalan cikket, könyvet olvastam el Jónás dr.-ról, aki a 60-as években meghökkentette a meddőnek hitt nőket, akik gyermekáldásnak örvendhettek naptármódszere alapján. Én is ebben bíztam, ezért felkerestem az ő naptármódszerét követő természetgyógyászt-nőgyógyászt, aki ma Magyarországon egyetlen aki a Jónás naptárt alkalmazza. Mivel vetéléseim voltak, nem csak a nemre, de a jó életerőre is kerestünk időpontot. Mivel ikerpár fele vagyok magam is, a születési időpontom nem teljesen fedte a valóságot (akkoriban 68-ban ez még pontatlan volt), ezért vettem fel a kapcsolatot olyan asztrológussal, aki szintén foglalkozik gyermektervezéssel, de mp-re pontosan megállapítja a születési képletemet. Ez volt S. B., aki órára pontosan adta meg azt, hogy mikor kell együtt lennünk párommal a kívánt nem, és egészségi állapot érdekében. Sajnos sok fertőzés, betegség hátráltatta az igen csak ritka napokat, de jelentem, 2008.04.03-án 6-11 óra között, amikor kellett, megtörtént, és beköltözött hozzánk pici lányom, akivel most a 23. hetet tapossuk 40 évesen, amniocentézisen átesve, ahol semmi de semmi problémát nem láttak. Tudom sokára számoltam be a sikerről, de a csalódásaimmal senki kedvét letörni nem kívántam. Ebben az évben csupán ez az 1 nap volt, amikor a legkisebb rizikófaktorral számolhattunk az egészségi állapotot illetően, és ekkor is tettük meg a lépéseket, se előtte, se utána 2-2 héttel nem voltunk együtt, így akik szkeptikusak, elgondolkodhatnak a véletleneket illetően, mert nincs ilyen. A fantasztikus az, hogy mi mindig pontosan megtudjuk mondani a fogantatás időpontját! Tehát ne csüggedjetek, legyen hitetek! Puszil mindenkit: Tarantella és Enet
(A cikket beküldte: Tarantella)Mi kell a babának és a mamának a nagy naptól kezdve?
29. hét - ideje elkezdeni a készülődést Természetesen talán vannak ebben a listában tulzások, de jobb ha vannak mint nincsenek. :) Lassan elkezdtem én is gyűjteni a listán szereplőket, aztán kitudja mi lesz még ebből jó. Első babázóként nem tudom, mindenesetre... »
20. őszi BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo
Nyit az ország legnagyobb babaholmibörzéje! Gyere el a BabyMarktra OKTÓBER 11- én szombaton 8-16 óra között, a HUNGEXPO B csarnokába! Elő az őszi – téli ruhákkal! Hogy mindent kinőttek a csemeték? Ha szeretnél egy nap alatt mindent beszerezni legyen az új,... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.