Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Az én terhességem...

Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem

Sajnos magamban már letettem arról hogy én is anyuka lehetek. Nagyrészt most belátom, ezért én lettem volna a hibás. Kitartás kell az embernek és egy igazi társ, aki mindig mellette van, akármi is történik. Úgy érzem, az én párom megmutatta, hogy ő tényleg egy igazi társ.

Egy 26 éves, várandós kismama vagyok. 18 hetes terhes. Sokáig úgy gondoltam, hogy nem lesz babám. Pár évvel ezelőtt lelki okok miatt híztam 30 kilót, amit később egy drasztikus fogyókúrával sikerült leadnom.
Majd ismét rám talált a szerelem és ismét jöttek a kilók.

Párom úgy fogadott el, ahogy vagyok, és nem is volt gond. Sajnos a gyomrom teljesen tönkrement. Irritálibis bélszindrómám lett. Megtanultam együttélni vele, de nem volt sose jó. Összeházasodtunk, és vártuk hogy jön a baba. De nem.
A munkába temetkeztem, és sikereket értem el, ami ösztönző volt. Valahogy talán belenyugodtam hogy a baba várat magára.
Ehhez azt tudni kell, hogy a gyomrom miatt évekig gyógyszereken éltem. Talán már akkor is bevettem valamit, ha nem kellett. Mikor viszont megbeszéltük a párommal a picurt, letettem mindent. Először furcsa volt, hogy nem nyúlok minden apró kis fájdalom miatt gyógyszerhez.

1 év 2 hónap próbálkozás után itt a Manó a pocakomban (egészségesen). Lelkileg nagyon nehéz volt feldolgoznom magamban, hisz úgy gondoltam, hogy azért nem sikerül, mert tönkretettem a szervezetem. És mellesleg az én gyomrom is helyre jött nagyjából.
Nagyon boldog vagyok, és várom hogy novemberben ez a boldogság még fokozódjon. Ezzel a cikkel csak azt akartam elmondani, hogy mi emberek nagyon könnyen veszünk be bármit. Pedig csak akarat kell és lelki erő hogy ne legyünk betegek.
(A cikket beküldte: Bogika10)Napló babámnak - a szomorú hónap
Hogyan magyarázod el egy vak embernek, milyen a kék? Vagy egy süketnek, hogy hogyan csobog a víz? És hogyan magyarázod el bárkinek, hogy milyen érzés, amikor valaki egyszer csak megmozdul a hasadban? Mint amikor egy pillangó repdes odabenn. Vagy sok. Mint a... »

Mellformázás ujjfűzéssel
Ahogy a várandósság során nőnek a kebleink, úgy nyújtják a tartóizmokat is. Hogy szülés után könnyebb legyen visszanyerni eredeti formánkat, naponta csupán negyedórát kell rászánni az izmaink erősítésére. Nem kell hozzá más eszköz, csak ami egyébként is kéznél... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.