Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Tervezés és időzítés

Stressz nélkül könnyebb a teherbeesés

Napjaink női sokkal nehezebben esnek teherbe. Ennek több oka is lehet, mind biológiai, mind pszichikai. Én most konkrétan egy dologról szeretnék írni, illetve megosztani személyes tapasztalataimat. Ez a stressz. Remélem segítek vele, és reményt adok azoknak, akik talán már végleg lemondtak a kis jövevényről.

Mielőtt hozzákezdenék, felteszek egy alap kérdést: mi a stressz?
Tisztában vagyunk e vele? Fel tudjuk-e mérni saját helyzetünket? Belátjuk-e? Képesek vagyunk-e segíteni önmagunkon?

"A STRESSZ EGY NEM SPECIFIKUS REAKCIÓ, MELLYEL SZERVEZETÜNK REAGÁL MINDEN KIHÍVÁSRA ERŐTELJES INGERRE. "

Tehát! Én úgy gondolom, (vagyis ezt úgy értelmeztem) ha valamit görcsösen akarunk, és tudatosan (szándékosan) küzdünk azért az egy dologért, a szervezetünk ellentétesen kezd el reagálni. Nem kell görcsösen akarni. Csak azért szeretkezni a párunkkal, hogy baba legyen.
Engedjétek el magatokat. Élvezzétek egymást. Ne gondoljatok a babára. Úgyis jönni fog. Én 8 évig görcsösen akartam. Semmi. Végül letettem róla. Úgy gondoltam már mindegy. Mert erről szólt minden. Nem volt élvezet a szex, inkább feladatnak éreztem.

Aztán elváltam. Ráment a házasságom.
Most egy éve van egy párom. Ő a világ legnyugodtabb embere. Teljesen rám ragasztotta a nyugalmát. Megtanította nekem, hogy mindig van valahogy. És azt, hogy bármit elérhetek amit akarok. Ha kivárom az idejét. NEM SZABAD TÜRELMETLENNEK LENNI!

És képzeljétek! Ma már semmit nem akarok görcsösen. Csak pozitív dolgokkal foglalkozom. És pozitívan is gondolkozom. Az életünk aszerint alakul, ahogy befolyásoljuk magunkban. Most 18 hetes kismama vagyok. 9 év után, először. Akkor mikor nem is foglalkoztam a témával. Csak az életemmel törődtem, és a párommal, aki mindenben segített. Mikor már nem akartam görcsösen a babát, akkor sikerült! Azért szeretkeztünk, mert élveztük egymást. Azt tanácsolom nektek, engedjétek el magatokat. Törődjetek magatokkal! Fedezzétek fel a bennetek rejlő szépséget! Pihenjetek, sportoljatok, ne hagyatok időt magatoknak gondolkodni.
Ha nem stresszeltek, biztos vagyok benne, hogy hamarosan ti is átélitek azt a csodát, amit most én! Felejtsétek el egy kicsit a gondokat! Úgyis minden megoldódik. Csak nyugodtan. Remélem, hogy lesz, aki megfogadja a tanácsomat, és hamarosan olyan örömök elé néz mint én. Akkor jöttök majd rá arra, milyen igazam volt. Sok szerencsét, és jó terhességet kívánok mindenkinek! Mert tudom, hogy hamarosan titeket is elér ez a "más" állapot!
(A cikket beküldte: csilla28)


Panarom Teafa kézpermet

Csoda, vagy csak most jött el az ideje?
9 hónapot vártunk arra, hogy újra bekopogjon a gólya az ajtón. Szenvedtem nagyon sokat, bár feleannyit sem, mint akik évek óta próbálkoznak az első babával. Szerencse volt ez, vagy csak így volt elrendelve? Azt hiszem, ez sosem fog kiderülni. »

Egy tini anyuci története
Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy vajon megírjam-e a teherbeesésemet, szülésemet és azért döntöttem így, hogy megosztom veletek, mert remélem, hogy sok tininek tudok segíteni, hogy miért FONTOS a védekezés, hogy ne kerüljenek bele ebbe a cipőbe, mint amiben én járok... »

Mindegy milyen állatod vanMinden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.