Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Érzések, lelki dolgok

Életem eddigi legizgalmasabb ősze!

Olyan sok jó cikket olvastam és most úgy határoztam én is írok egyet. Ha megengeditek akkor megosztom veletek életem egyik legizgalmasabb és meglepetésekkel teli őszét. Ez az évszak számomra egyébként is kedves időszak, de idén az eddigieknél is kedvesebb és izgalmasabb lesz!
Hogy miért, azt itt elolvashatjátok...


Úgy érzem, az elején kell kezdjem a történetet. Nem akarok túlságosan belefolyni, mert az nagyon hosszú lenne...a lényeg, hogy a férjemmel januárban eldöntöttük, hogy babát szeretnénk: fél évet próbálkoztunk, mire június végén végre ott volt az a bizonyos két csíkocska! Egyértelművé vált, hogy első csemeténk úton van....

A nyár így örömmel és aggodalommal vegyesen telt. De ahogy lassan lassan teltek a napok, a hetek, egyszer csak azon kaptam magam, hogy itt a szeptember és én szép csendben, szinte észrevétlenül beléptem a második trimeszterbe.
Hála az égnek, minden rendben van, teljesen feltöltődtem energiával és boldogsággal. Rájöttem, hogy ez az ősz lesz eddigi életem talán legszebb és legizgalmasabb őszi időszaka. Egyébként is nagyon szeretem, amikor már nincs olyan meleg, de azért kellemes az idő egy hosszú sétához vagy kiránduláshoz. Nézni, ahogy változik a természet és ahogy szép lassan minden élőlény felkészül a hideg téli napokra. A növények lehullajtják a leveleiket, az állatok vastagabb bundát növesztenek, mi emberek pedig felújítjuk a ruhatárunkat és felkészítjük a szervezetünket az előtte álló változásokra.
Nekem ez most különösen fontos lesz, hiszen nem csak magamat, de a pocakomban lakó kis életet is védenem kell. Lassan el kell kezdenem beszerezni az új ruhatáramat, mivel a pocakom egyre jobban kerekedik és minél több zöldséget, gyümölcsöt enni, hogy az immunrendszerem is megfelelő állapotba kerüljön. Ezen felül igazán csodálatos dolog, hogy idén nem egyedül, nem is ketten, hanem már hárman mehetünk el azokra a bizonyos őszi sétákra és kirándulásokra. Ahogy telik majd az idő és egyre közeledik a tél, figyelhetem, ahogy nő majd a pocakom, érezhetem, ahogy a kisbabám növekszik és mocorog odabent. Ahogy a természet az ideiglenes elmúlásra és pihenésére készül, az én életemben a dolgok felgyorsulnak és viharos változások kezdődnek. Amíg kint a külvilág aludni készül, addig az én babácskám csak növekszik és fejlődik tökéletes ellentétben a külvilággal és amikor tavasszal minden ébredezni kezd, én akkor adok majd életet a mi kis csodánknak, aki mire újra beköszönt majd a természetnek ez a változásokkal teli csodálatos időszaka, már elég nagy és erős lesz ahhoz, hogy jövőre velünk együtt jöjjön majd kirándulni és élvezze a természetnek ezen körforgását.

Hát ezért kezdtem úgy, a történetet hogy ez lesz életem egyik legizgalmasabb és legcsodálatosabb őszi időszaka.
(A cikket beküldte: dorimami)Dávid születése
Annyi történetet olvastam itt mostanában, gondoltam én is megosztom veletek szülésem történetét. Most már 18 hónapja volt, nem volt egyszerű és komplikációtól mentes, de túl vagyunk rajta és minden rendben van azóta. »
Esély az életre
Egy nehezen indult élet, aminek rendeződése bizonyíték rá, hogy sosem szabad feladni. Kisfiam koraszülöttként, betegen született, később tudtam meg, hogy még életben maradásában sem voltak biztosak, nemhogy abban, hogy valaha esélye lesz szopizni... hát mégis... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.