Kategória: Tervezés és időzítés

Egy tini mami története

Ez az én történetem. 16 éves vagyok van egy kisfiam és egy remek párom.
Ha te is tini vagy, kedves olvasó, mindig gondolkozz, mielőtt olyan dolgot tennél, ami ennyire kihat az életedre. Azzal, hogy tiniként válallsz gyermeket, sok mindenről le kell mondanod. Nem csinálhatod azt, amit te szeretnél, mert a gyermeked az első. Az a fontos, hogy neki mi a jó, azt kell szem előtt tartanod!


15 éves voltam, amikor teherbe estem a páromtól, akit körülbelül fél éve ismertem akkor. 250 km választott el bennünket, úgyhogy maradtak a telefonbeszélgetések és a skype. Mikor tudtunk találkoztunk, randiztunk vagy a szüleinknél voltunk.

Január elsejére vártam a havimat, de sehol semmi. Két nap múlva a párom mondta, hogy csináljak egy tesztet. Megcsináltam és néztem nagyot, mikor fél perc elteltével POZITÍV lett. A páromnak küldtem egy képet a tesztről, azt mondta, hogy örül és szeretné a babócát. Erről már a baba feltételezésekor beszéltünk, ha úgy van, szeretnénk megtartani.

Megijedtem nagyon. Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy tényleg szeretném megtartani a picurt. A párom felhívta anyukámat és elmondta neki, hogy terhes lettem. Anyukám először kiakadt, de átbeszéltük és végül azt mondta, hogy mindenben támogatnak minket.

Elmentünk a nőgyógyászhoz, ahol megerősítették, hogy kisbabánk lesz. Mivel a párom iskolába járt még, ezért nála laktam és így vártuk együtt a kisbabánkat. A 16.héten egy 4D-s vizsgálaton megállapították, hogy kisfiúnk lesz.
Teltek a hónapok, jött a párom ballagása, ahol egy ünnepi vacsorán megkérte a kezem. Nagyon boldogok voltunk.

Jött a május... A 37. héten beindult a szülés, ezért bevittek a kórházba. 8 óra vajúdás után végül megcsászároztak. A párom megcsókolta a fejem és azt mondta: gyönyörű kisfiú. Aznap behozták hozzám, 2 órán át együtt voltunk. Soha nem felejtem el, annyira gyönyörű volt, nézett rám a két szép nagy szemével. A császármetszés miatt alig tudtam mozogni, a párom segített mindenben, az első két héten ő csinált szinte mindent. Szigorú ágyban fekvést javasolt az orvosom, mivel szétnyílt a hasamon a vágás.

Azóta eltelt jó pár hónap. A kisfiam már gagyog, ül, bújnak ki a fogacskái. Nagyon jókedvű kisbaba, egy szava nincs, csak ha éhes.. Azóta is együtt vagyunk a párommal, aki imád minket. Nem bántam meg, hogy fiatalon anya lettem. Ennél boldogabb még soha nem voltam. A párom cukrászként dolgozik, én pedig esti tagozatos tanuló vagyok egy közgazdasági szakközépiskolában, amit nagyon szeretek.

Ez az én történetem.:)
(A cikket beküldte: TillIbolyka)Babát tervezni, várni
A párommal tavaly október óta próbálkozunk, eddig semmi sikerrel. Már mindent megpróbáltam bevetni, de egyszerűen nem jön össze. Lehet a stressz hatására és a túlzott gyermek utáni vágy miatt, nem tudom. »

A köldökzsinórvér-őssejtek megőrzésének fontossága
A fogantatáskor az ondósejt és a petesejt egyesülésével létrejön a magzatkezdemény, melynek osztódásnak induló sejtjeiből még minden sejt- és szövetfajta kialakulhat. A magzati fejlődés döntő jelentőségű állomása a tizenötödik nap, amikor e "mindenre-képes"... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.