Kategória: Tervezés és időzítés

Babát tervezni, várni

A párommal tavaly október óta próbálkozunk, eddig semmi sikerrel.
Már mindent megpróbáltam bevetni, de egyszerűen nem jön össze. Lehet a stressz hatására és a túlzott gyermek utáni vágy miatt, nem tudom.


Tavaly júniusban abbahagytam a gyógyszer szedését és vártam egy pár hónapot hátha addigra kiürül a szervezetemből és akkor nekiláttunk.
Az orvosom azt mondta nem kellett volna eddig várni, hisz a mai tabletták egy nap alatt kiürülnek a szervezetből. No nem baj.

Eljött az október és nekiláttun a feladatnak. Sajnos nekem valami okból kifolyólag kiütéseim lettek és antibiotikumot kellett szednem, ezáltal nem lehetett akciózni. Azonban a kiütések elmúltak és újbol belefogtunk a családtervezésbe, amikor a keresztfiam skarlátos lett és persze én is elkaptam, tehát újból jött a leállás.

Na mindegy 4 hét múlva ismét nekiláttunk a feladatnak, csak sajna elmentünk egy Wellnes Hotelba és elkaptunk az uszodában valamilyen gombás fertőzést és ismét kudarcot vallottunk.

Mikor már minden rendeződött akkor vettünk egy lakást és a nagy felfordulásban költözködésben, felújításban nem volt időnk szer...ni de még gondolatban sem jutottunk el odáig. Igaz azon a bizonyos 2-3 napon a párom mindig fáradt volt, pedig nem is tudott róla, ígyhát nem jött össze a baba.

Most viszont úgy néz ki elkezdett rendeződni az életünk, és áprilistól belevágun ismét, bár nem gondolunk rá konkrétan hisz akkor tuti nem kopoktat a kicsi gólya. Minden megy a maga útján és egyszer biztos meglepődöm amikor kevésbé számítanék rá.
(A cikket beküldte: kotk)Az élet úgyis hozza…
…Hányszor halljuk másoktól, hányszor biztatjuk magunkat ezzel? És milyen igaz, mert sosem tudhatjuk, mi kerekedik ki a dolgokból akár egyetlen egy nap leforgása alatt… Egy nap alatt megváltozhat az egész életed! Egyetlen perc is elég és máris máshogy nézel a világra. »

Kórházi csomag
Nehéz dolog akkor kapkodni, amikor már nagyon össze kellene csomagolni... Az alábbi listát a netet találtam, szépen összeszedi mire van szükség abban a kritikus időpontban, amikor eljön a kórházba vonulás ideje. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.