Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A terméketlenségről

Az én teherbeesésem története

Azért írok ide, mert nagyon sok csodálatos cikket olvastam itt. Szeretném leírni nektek, azoknak, akik nagyon szeretnének gyermeket, de még nem jött össze, hogy milyen furcsa is az élet.

DAMONA C-VITAMIN+D3+CINK RETARD TABLETTA
Szeretném az elejéről kezdeni.
Két gyermekem van, az első egy kislány, aki már 2 éves. Minden baba egy csoda.
A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt. 1 év után mind ketten szerettünk volna gyermeket, igaz neki volt már az előző házasságából.
Próbálkoztunk is. 2 hónap múlva késett a menstruációm, kezdtem örülni. Vettünk tesztet, de semmi, akkor nagyon elkeseredtem és másnap megjött. Nem volt a megszokott és nagyon görcsöltem. Szóltam a páromnak, valami nem stimmel, megnézte, közölte, elment a baba, nem akartam elhinni, nagyon szíven ütött, nem fogadtam el a dolgot, nem mentem orvoshoz.
Ment minden tovább, mikor karácsony előtt megint késett, szintén két hetet, vettem újra tesztet, negatív lett, de én éreztem, hogy van ott valami, ja és ne felejtsem el a rosszullét, az mindegyik babánál ott volt.
Elmentem orvoshoz és azt mondta, terhes vagyok, nagyon örültem. Mondta, hogy mivel pici a magzat, az ultrahang korai, karácsony után vár 28-ra vissza, ez volt 22-én. Aztán jött a hideg zuhany, 25-én reggel megjött.
Akkor teljesen kibuktam, mikor visszamentünk az orvoshoz, mondta, hogy teljesen kiürült a méh, nincs ott már semmi. Utána még elment egy és azt mondtam, nem akarok többet szenvedni, úgy voltam vele, nem állok még készen rá, úgyis fiatal vagyok.
Vettünk fogamzásgátlót. Már szedtem, amikor megint nem akart megjönni, mondom, ez nem lehet, elmentem egy ismerősöm által ajánlott orvoshoz és mondta, terhes vagyok, ad egy gyógyszert, ami visszatarthatja a magzatot, én tudtam már, hogy elment, de rendben beszedtem, amit kiírt és akkor jött a csoda.
Egy hónap múlva teherbe estem, azonnal mentem orvoshoz, bár a teszt nem mutatta ki Őt se. A doki mondta, ott van és bizony 5 vagy 6 hetes terhes vagyok. Mondom, az nem lehet, hiszen múlt hónapban ment el egy, azt mondja ő is tudja és nem is látott semmit az ultrahangon, de most itt van a pocakomban.
Közölte, ha szeretném a picit, fekszem egész nap, semmi megerőltetés és veszélyeztetett terhes lettem.
A terhesség nehéz volt, görcsös szédülés és rosszullét 9 hónapig. De boldog voltam.
Kihúztuk a 40. hétig és meg kellett indítani, de 5 óra múlva burokrepesztéssel, gátmetszéssel, de a világon volt egészségesen, 3600 grammal és 46 centivel a lányom, Alexa.
Most két éves és nagyon erős. Hozzáteszem, nem derült ki, miért ment el a többi pici.
(A cikket beküldte: elektra22)


Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat

Lombikbaba után spontán terhesség
2000 őszén terveztük el a férjemmel, hogy babát szeretnénk, de a kis élet évekig nem akart megfoganni. Így az első gyermekünk három és fél év próbálkozás után sikerült orvosi segítséggel. A második beültetés volt sikeres. Míg a második baba valami csoda folytán természetes úton fogant. »

Csodababám született
Lassan eltelt 5 hónap a szülésem óta és most úgy döntöttem, megírom a saját cikkem, a saját történetem én is. Egy éve vártam RÁ, és már a győri Kaáli küszöbén álltam lombikra várva, mikor 2009-ben, egy augusztusi reggelen remegő kézzel, a szívemmel a torkomban... »

Kvízjáték online és ingyenesMinden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.