Kategória: Egyéb babás témák

Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre

Őszintén szólva, az elsőn még nevettem kicsit, de mikor már a sokadikat láttam, elszomorodtam. Mert tömegesen már nem vicces. Ha már ennyi ember megteszi, akkor inkább elgondolkodtató...

Minden szülő nevet a gyerekein, néha megvicceli őket, néha egyenesen megszívatja. Nincs ezzel semmi baj. :) Bár a csecsemőket talán még nem volt eddig szokás, és a legtöbb viccet nem osztjuk meg a világgal.

Patrick Quinn, egy amerikai férfi indította el ezt a kihívást. Azt hiszem, leendő anyaként, nem is csodálkozom rajta, hogy ez is egy apuka fejéből pattant ki. :)

Június 16-án megosztott egy képet a facebookon, amin alvó kisfia szerepelt, az orrán 5 darabos cheerios "toronnyal". Apukák egész hada fogadta el a kihívást és vívott versenyt azért, minél nagyobb számú gabonapelyhet tudjon a gyerekén felhalmozni...

Azóta szülők százai posztolják a hasonló képeket. Ha látni szeretnétek, elég a #cheerioschallenge szóra rákeresni a közösségi oldalon és nagyon sok megosztást látni fogtok.

Egy kis ízelítő, a képek forrása a kihívást elindító apuka közösségi oldala:
https://www.facebook.com/lifeofdad


Ti mit gondoltok?
Elfogadnátok ezt a kihívást?
Ha igen, megosztanátok a gyermeketek képét a világgal, amint épp édesdeden szunyókál és 10 cheerios karika díszeleg az orra hegyén?

Én úgy gondolom, van egy határ, például a tisztelet, amit az alvó gyermekemnek megadok azzal, hogy nem csinálok viccet belőle a világhálón.
(A cikket beküldte: babyapocakban)Jó anya, rossz anya
Vajon van-e jó és rossz anya? Az anyaság tanulható? Vajon megítélhetem a másik "anyaságát", amennyiben nem tesz kirívó dolgot? Biztos, hogy általánosságban véve van rossz és jó anya? Tanulható-e az anyaság? »

Babakelengye lista
Első gyermeknél nem egyszerű dolog a babakelengye lista összeállítása - ez saját tapasztalatom, mert éppen ezzel küzdök. :) Arra már nagyon hamar sikerült rájönnöm, hogy azok a listák, amiket a bababoltok adnak, hosszabbak, mint amiket a tapasztalt kismamák... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.