Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szex a fogantatásért

A gyermeknemzés csodája

Az a nézet, hogy minden evolúció útján keletkezett, egy további kérdéshez vezet el bennünket:

Ha a férfi és női nemi szervek is a kifejlődés folytán keletkeztek, nos, hogyan jöhetett létre addig az élet, amíg mind ez a két szerv ki nem fejlődött?


A gyermeknemzés olyan csoda, amelyet a mai rohanó világunkban szinte észre sem veszünk. A legtöbb leendő anya el sem képzeli, milyen csodás dolgok mennek végbe a szervezetében.

A megtermékenyített petesejt öröklődési anyaga csak mikroszkóppal látható. Ennek ellenére „könyvtárnyi információkat tartalmaz”, mondja Frair és Davis professzor A Case for Creation című könyvükben. „Nincs még a miniatürizálódásnak olyan példája, amely ehhez lenne fogható”, állítják e tudósok.

Ez a miniatürizált könyvtár írja elő minden testrész növekedését, még az olyan részleteket is, hogy milyen legyen a szem és a haj színe.

Ahogy megtörtént a megtermékenyülés, máris osztódni kezd a petesejt, előbb két sejtté, majd négy sejtté, és így tovább, míg ki nem alakul az óriási sejthalmaz.

A sejtosztódás magában foglalja a sejt kettőződését és a több millió molekula rendszerbe szerveződését. Ez olyan, mintha egy gyár magától két külön gyáregységre oszlana szét, úgy, hogy mindegyik gyáregység azonos gépekkel rendelkezne és ugyanazt a terméket állítaná elő, és ez a továbbosztódás állandóan újabb és újabb gyár keletkezéséhez vezetne. De még valami más valami bámulatba ejtő dolog is végbemegy.

Közben különböző sejtek képződnek: idegsejtek, izomsejtek, hámsejtek és minden egyéb olyan sejt, amelyből felépül az emberi szervezet. A sejt különbözőséget még mindig teljes titok borítja, mint ahogy a sejt növekedését is.

„Senki sem tudja pontosan - mondja a Science Digest -, miért kapcsolódnak úgy össze bizonyos sejtek, hogy ezekből vese legyen, másokból viszont máj, és így tovább. Amikor az emberi szervezet végül is eléri teljes kifejlett formáját, kb. 100 000 000 000 000 sejtből áll.”

Ezért van sok ember, akik az életet, egy intelligens Teremtőnek tulajdonítják.
(A cikket beküldte: pergamon)Holdnaptár - Jónás módszer
Saját tapasztalatomat kívánom leírni, és segíteni esetleg másoknak is ezzel. Félretenni a tévhiteket, és előtérbe hozni a tényeket. Vetélések esetén is próbálkozhatsz a Jónás módszerrel, csak annak a komplexebb változatával. Egyszer a gyermek neme, egyszer pedig... »

Küzdelmes babavárás egy igazi túlélővel
A történet a én kis Hősömről szól, akire számtalan veszély leselkedett végig a terhesség alatt, majd utána ez idekint is folytatódott, hiszen a 26. héten született. Többször is elsirattam, rengeteget aggódtam érte, de ő minden akadályt leküzdött! Ő az én Fiam! »
Minden jog fenntartva © 2020, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.