Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo
Időpont: 2011 szeptember 17. szombat
Helyszín: Hungexpo „B” csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu
Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra,
Szombati belépő: 1200.-
Gyerekeknek a belépés ingyenes!


Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól, elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.
Általános információ: 06-30-235-9700

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, őszi nagy babaruhabörzénkre, melyet szeptember 17- én szombaton tartunk a Hungexpo B csarnokában. 8 órától 16 óráig.
A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni… és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.
A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény. Miért is?
Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad…
Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba - gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.
Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre - babakocsi, kiságy, hordozó.

Szeptember 17. SZOMBAT

9 órától 15 óráig: Babaruhabörze és egész napos foglalkozások és színpadi programok

A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!

9 .00 - 9. 30 Cili Cili Muzsika – Cili Zene bölcsije, Éneklős – mondókás foglalkozás 3 év alatti korosztálynak
Jó a babának, és jó a mamának is. Az otthon, anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.
9:40 Mesekert Bábszínház „ Méhkirálynő ”
10.00 – 11.00 Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora
11.30 – 11.00 BabaMama Tánc

10.40 Mesekert Bábszínház „Béka király”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.
11.00 - 12.00 MINTAPINTY zenekar előadása
12.00 – 13.00 Kárász Eszter „Dalolka”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.
Mese, Móka, Muzsika
Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek
* Gyerekdalok
* Drámajátékok
* Hangszer-simogató
* Mozgás játékok
* Csörgők- zörgök

Egész napos foglalkozások 9.00 – 15.00

Babamosoly Babafotózás Játék közben vagy akár egy  meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni. A fotózás játékos hangulata még az izgő-mozgó gyerekek figyelmét is leköti.

A TAPICSKOLÓ Már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek
Foglalkozásunkon, ahol a gyerekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.
Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerek, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.
Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.
Kreatív Angol foglalkozás
Inger gazdag környezetben sport, zene, dráma és kézügyesség fejlesztés, magas szintű pedagógiai programmal 1,5 – 14 éves korig!
Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett

Tematikus meghívottak:
Rosenfeld Ildikó – Kádúszás
Erőforrás Minisztérium
Szántó Imre – Bölcsőhalál Prevenció
Best- Work - Felnőttképzés
Radnics Adrienn Aquanatal(csak vasárnap)
Berényi Bt. (csak szombaton)
Kertész László (lufihajtogató)
Tóth Erzsébet (arcfestés)
Csak Nőknek Magazin


www.babaexpo.hu


5 tipp, hogy olcsóbban vásárolj a gyerekednek
A használt ma már nem azt jelenti, hogy foltos, szakadt vagy kifakult. Legtöbbször senki se mondja meg, hogy használtan vetted a babaruhát, a kiságyat, a babakocsit vagy a gyerekjátékot. Tedd fel apróhirdetésbe, amit már kinőtt a gyerek, amire már nincs... »

Szex pocakosan
A várandós nő első gondolata a gyermekáldás örömén túl, hogy most aztán soha többet szex… Ami talán érthető is, hiszen az első trimeszter tele lehet olyan áldásokkal, amit egy férfi biztos nem élne túl, nekünk, nőknek ellenben még mosolyogni is kell! :) »
Minden jog fenntartva © 2021, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.