Szüléstörténetek

A mi CSODÁNK - Anna Nóra születése
2007. 12. 08-án megtapasztaltam a világ legcsodálatosabb érzését: anyává váltam, a karjaimba vehettem a CSODÁT, akit évek óta vártam. Az elmúlt kilenc napban -ami a szülés óta eltelt- csak nézem a kislányomat és potyognak a könnyeim. Kívánom Mindenkinek aki babát... »

Roli baba csodálatos születése!
2007.11.21-re voltam kiírva, de semmi nem volt aznap, ugyan előző hét óta voltak jóslóim is már. 22-én délelőtt elmentünk a Párommal a kórházba NST-re. Jó lett minden, fájások is voltak a papíron. Utána átmentünk a dokimhoz aki megvizsgált. Mondta, hogy még zárt... »


Levike világrajövetele
Hát akkor kezdem a legelején. 5 éven keresztül próbáltam teherbe esni, sikertelenül. Már meddőségi központban is jártunk, hormonkezelések, különböző vizsgálatok, de siker, az nem volt. Ezzel ellentétben rendszeresen késett a menstruációm, mindenféle cisztáim... »

"Kitolás"- Hálapénz nélkül nem megy
Amikor teherbe esünk az első dolgunk felkeresni orvosunkat, hogy megbizonyosodjunk a várva várt kisember létéről és megbeszéljük a teendőket. A terhesség kezdetén nekem is volt orvosom, természetesnek vettem,hogy egy ember kíséri végig a bennem fejlődő csoda kialakuló életét. »

Hoppácska születése... :)
2004. december 2-án, két héttel az első negatív teszt után, újfent elmentem a gyógyszertárba, ezúttal kihangsúlyoztam, hogy a legbiztosabb terhességi tesztet kérem. A nő oda is nyújtott egyet, mondván, hogy ez a tuti, már 2 napos terhességet kimutat. Na, mondom ez... »

Lilike érkezése
Azzal kezdeném, hogy 2006 októberében teherbe estem. Nagyon boldogok voltunk a férjemmel. Én abban reménykedtem, hogy kislányom lesz, mivel mindig is arra vágytam. Egy szép fekete göndör hajú kislányra. . Persze kisfiúnak is ugyanúgy örültem volna. Aztán mikor... »

Emma baba születésének története
2007. július 24-én reggel fél hatra kellett volna bevonulnom a kórházba, hogy császármetszéssel megszülessen Emma baba. Vasárnap, 2 nappal a várva várt nap elött kisebb összejövetel volt nálunk. Barátnöm, párom kollegája, persze Anyukám, férjem, Dávid és én... »

Nehéz volt, de megérte!
Terhességem nem volt probléma mentes: hányás, kórház, aggodalom, rossz AFP. A szülésem is elég nehéz volt (na de kinek könnyű?). A babám élete gondokkal kezdődött, de sikeresen vettük az akadályokat! Történetem legyen támasz azoknak, akik hasonló gondokkal... »

Kicsi lányom születése a kórházátalakítások közepette
Szüléstörténet... és egy kicsit több annál: Léna májusban született, éppen mikor szülészeti osztályok szűntek meg, alakultak át. Első gyerekes anyukaként voltam olyan naív, hogy minden rendben lesz... De volt egy-két gond. Kérlek Benneteket, akik első babátokat... »

Egy Csoda Születése!
Ma délelőtt kb. 20 perces fájásokkal kezdődött minden. Nem akartam elhinni, hogy ez a mi napunk, azt hittem ez is olyan josló fájás, mint eddig. Lementem a boltba vettem főznivalót, hoxáztam és vártam hátha lesz valami. »

Minden jog fenntartva © 2024, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.