Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A terméketlenségről

Két missed ab után két szép gyermek

Mikor még 'amariann' néven voltam itt, már írtam cikket. "Két missed ab után" ma pedig boldog anyukaként írok egy újabbat, hogy erőt adjak annak, aki hasonló cipőben jár. Soha nem felejtjük az elvesztett babákat, de tovább kell lépni és keresni az okot.

Második műtét után próbáltam magam összeszedni. Bár Babócáinkat sosem feledtem, mégis éreztem, valami nem jó, változtatnom kell. Belenéztem a tükörbe és nem a régi önmagam láttam. Több helyen olvasgattam és arra jutottam, hogy talán a lelassult anyagcserémmel lehet gond.

Közben megkaptuk az időpontot a genetikai vizsgálatra is. Fogyózni kezdtem, életemben először. Mozgással és 1200 kalória fogyasztással 3-4 hónap alatt leadtam 12 kilót. Jól éreztem magam testileg, de lelkileg nehéz volt és féltem a kudarctól is. Közben megjött a genetikai eredmény és minden rendben volt velünk.

Jött a nyár és buliztunk, kirándultunk, felszabadultam. Júliustól kaptam engedélyt a próbálkozásra a dokimtól és már augusztus elején pozitív lett a teszt. Nagyon féltem, de minden tünet megvolt, így a 12. héten az ultrahangon már éreztem, minden jó lesz.

Kisfiam 2011. áprilisban született. Császáros lettem sajnos, téraránytalanság miatt. Kisfiam 2 éves volt, mikor úgy gondoltuk, jöhet a kistesó. Sajnos 3 hónap sikertelenség után megint fogyóznom kellett. 3 hónap diéta után sikerült megint 12 kilót leadnom. Újra 63 kg lettem és újra pozitív lett a teszt. Boldogság volt, főleg mikor kiderült, hogy kislány.

Ő is császáros lett, de az mondom, nem ez a lényeg, hanem az, hogy egészséges. Most egy éves. Most megint lefogytam, de nem tervezünk több babát. Én azt hiszem, hálás vagyok a sorsnak, hogy ők vannak nekem, meg a párom, aki szintén sokat segített és nagyon szeret. Angyalkáinkat nem feledjük, mert mikor nézem a gyerekeket, akkor eszembe jut, hogy vajon ők milyenek lettek volna. Soha ne adjátok fel! Mindenkinek megvan a megoldás, csak kutatni kell!
(A cikket beküldte: amariann80)Neki igen, nekem nem
Közel egy éve várunk babára. Nekünk mégsem adatik meg, másnak bezzeg... Nem tudom, mennyire egyedi a történetünk, gondolom tucatjával van ilyen. Felbolygatta az életünket a hír. Borzasztó helyzet. Egy óra zokogás és azóta is értetlenség. Nekünk nem jön össze a... »

Egészséges életmód terhesen is
Terhesség alatt is lehet követni az egészséges életmódot, azaz nem kell mindent felfalni, ami az eszünkbe jut, vagy megkívánunk, és a sportot se kell kizárni az életünkből. Saját tapasztalataimat szeretném megosztani azoknak a várandós nőknek, akik a terhesség... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.