Kategória: Tervezés és időzítés

Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő?

Hogyan segíti a teherbeesést a méhpempő? A teljesen tiszta, természetes állapotában lévő méhpempő rengeteg meddő párnak segített már eddig is Magyarországon. Számos hazai meddőségi központban is ajánlják a pácienseknek a méhpempő fogyasztását.
A méhpempőt mind a nőknek mind a férfiaknak ajánlott enni. Érdemes a méhpempőt már néhány hónappal a babatervezés előtt elkezdeni fogyasztani, legfőképpen mert helyreállítja a hormonegyensúlyt és méregteleníti a szervezetet. A mérgektől megszabadított kiegyensúlyozott test, biztosabb és egészségesebb fogamzást jelent.


Hogyan segít a női szervezetnek?

Ha egy nagyobb adag méhpempőt elfogyasztunk euforikus érzések törnek ránk, boldogság érzés tölti ki a testünket. Harmónia és belső kiegyensúlyozottság jön a rákövetkező percekben, majd csökken a belső stressz, energiát és erőt érzünk.
A méhpempő a felborult hormonháztartást, a rendszertelen menstruációs ciklusokat már akár rövid idő alatt is helyreállíthatja az esetek jelentős többségében. A méhpempő hozzásegíti a női szervezetet az egészséges fogamzáshoz, feltölti a női szervezetet a hiányzó vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Érdemes a terhesség első heteiben is fogyasztania a leendő anyukának.

Hogyan segít a férfi szervezetnek?

A méhpempő fogyasztásának hatására megnövekszik a férfi szervezetében a tesztoszteron szintje. A méhpempő, tudományosan igazoltan is, növeli a spermaszámot, javítja a spermiumok mozgékonyságát. A méhpempő méregteleníti a férfi szervezetét, ezáltal növeli az erőnlétet.
A mindennapos otthoni és munkahelyi stressz, állandó belső stresszt okoz, sokszor a feszültség nem szűnik meg napokon keresztül. A méhpempő igazoltan csökkenti a belső stresszt, hiszen egy rendkívüli jó B5 vitamin (antistressz vitamin) forrás. A belső stressz számos párnál, gyakori oka a teherbeesés elmaradásának.

Hol lehet vásárolni?

A tiszta méhpempő előállítása körülményes, rengeteg szakértelmet kíván a méhésztől. Jó minőségű méhpempőt például Erdélyben lehet előállítani, mivel ott még mindig találunk olyan nagyobb összefüggő, több kilométeres területeket, amelyek közelében nincsenek országos főutak.
Magyarországon kevés méhész foglalkozik a méhpempő nagy mennyiségű előállításával, főként mert a környezeti körülmények nem adottak. Jó minőségű méhpempőt lehet vásárolni, például a www.méhpempő.hu, a www.tisztamehpempo.hu, vagy a mehpempo.biomax.hu oldalakon oldalakon többek között. Tudtunkkal, a Méhpempő.hu volt az első tiszta méhpempőt forgalmazó cég Magyarországon.


Mire jó még a méhpempő?

A méhpempőt számtalan egészségügyi probléma esetén alkalmazhatjuk, akár önmagában, akár a gyógyszerek mellett. Rendkívüli jó hatásokat értek el idegrendszerrel kapcsolatos problémáknál, így stressz, depresszió, Alzheimer-kór, Parkinson-kór.
A méhpempőt sokan alkalmazzák a bőr és a haj problémáira is, pakolásokba keverve.
A méhpempőt a változó korban lévő hölgyek is előszeretettel fogyasztják, mivel nagyon jól képes csökkenteni az ilyenkor jelentkező tüneteket. Jó hatásokat lehet elérni vele, a csont és ízületi problémák többségénél. A méhpempő hatékonyan csökkenti a rossz koleszterinnek a szintjét is.
Használhatjuk a méhpempőt a fogyókúra megtámogatására, hiszen rendkívüli koncentrált eledel, ami elveszi az étvágyat, miközben erőt és energiát ad a szervezetnek. Használható fáradtság, vérszegénység esetén is.
(A cikket beküldte: méhpempő)


A köldökzsinórvér-őssejtek megőrzésének fontossága
A fogantatáskor az ondósejt és a petesejt egyesülésével létrejön a magzatkezdemény, melynek osztódásnak induló sejtjeiből még minden sejt- és szövetfajta kialakulhat. A magzati fejlődés döntő jelentőségű állomása a tizenötödik nap, amikor e "mindenre-képes"... »
A minőség nem luxus! Őssejttárolással most BMW-t nyerhet!
A Sejtbank anyacége, a Cryo-Save közreműködésével, 2010. április 15. és június 15. között a modern szolgáltatásra szerződő ügyfelei körében egy új, BMW 116i típusú személygépkocsit sorsol ki. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.