Kategória: Egyéb babás témák

Az élet egy csoda, most már biztosan tudom!

Sokszor tesszük fel a nagy kérdést! Miért érdemes élni, miért érdemes megszületni? Mi az, amiért megszülettünk és milyen célja van az életnek velünk? Én úgy érzem lassan megértem, az életnek mi a célja velem... Még nem vagyok "teljes" anyuka, 20 hetes kismama vagyok. Aki úgy érzem arra született, hogy az édesanyja legyen Amirának, egy Tündér hercegnőnek.

Mindenkinek más és más a BOLDOGSÁG fogalma. Nekem ez az anyagággal, szerelemmel, családdal, összetartozással párosul.
2006-ban ismertem meg a Páromat. Egy csodálatos embert, aki életem legnehezebb időszakában talált rám, de közösen megoldottunk minden problémát és egy fergeteges, ma is tartó csodálatos szerelem lett közöttünk. 2007 tavaszán eljegyzett, romantikus, török fürdőben, ahol ketten voltunk, és rózsaszirmok között boldogan mondtam azonnal igen, hiába nem voltunk még együtt 1 éve...teljesen természetes volt, az is hogy 3 hónap után összeköltözünk és 9 hónap után eljegyez. Valahol érzi ezt az ember...ki az igazi.

Aztán elkezdtük szervezni az esküvőt 2008 augusztus 23 volt a dátum....150 fővel, alig vártuk. És azt ki ne felejtsem, elkezdtünk 2008 tavaszán építkezni is, dolog volt bőven.
Úgy döntöttük júniusban elutazunk a nyaralóba egy hosszú hétvégre pihenni egy kicsit. Csodálatos nyári nap volt..kettesben voltunk és együtt voltunk. Kértem a Páromat ne védekezzünk, olyan csodálatos ez most... nem gondoltuk volna, hogy akkor ott Amira úgy dönt, családdá válunk:)

Egyszer voltunk együtt védekezés nélkül....éreztem, hogy teherbe estem, másnap már furán érzetem magam. Ádus (férjem) mondta, ilyen korán érezném...és igazam lett. Ádus úgy sírt, hogy én is sírok, ha eszembe jut a két csíkos teszt (amit titokban csináltam, nehogy csalódjon ha negatív) felkapott és annyira boldogok voltunk, mint azóta is...!
Akartunk gyereket, de jövőre terveztük. Így viszont ott volt a Kicsikénk velünk az építkezés befejezésénél, az esküvőnkön, a nászúton...és így lett teljes az életünk, hogy Ő végig velünk volt....egy kis Tündér, mert Anya nem hányt, nem volt rosszul, végig táncoltam az eskövőnket, csodálatos esküvő volt, amilyet mindig is álmodtam, a nászúton repültünk Törökországba, és igazi, fergeteges nászutunk volt. Tökéletes!

Most 20 hetes vagyok, úgy néz ki Amiránk lesz, kislányunk, azért Amira, mert az Hercegnőt jelent és nekünk csak hercegnőnk lehet.
Boldog, nem is, inkább nagyon boldog ember vagyok. Csodálatos férjem van, fantasztikus családom, akikről nem lenne elég hely írni, mennyit köszönhetek nekik, egészséges, egyelőre 340g kisbabánk, aki egy igazi kis csoda....
Azért írtam mindezt le...mert igenis létezik a határtalan boldogság, és aki igazán akarja, az meg is találja, meg kell hogy találja....és létezik hogy egyből összejön a kisbaba, lehet ritka és sokan mondják "már a felhőcske szélén ült annyira jönni akart a kisbabánk", de létezik, mert az igaz szerelemben minden létezik és semmi sem lehetetlen!

Köszönöm a hoxának, hogy sok csodálatos embert ismerhettem itt meg, és együtt várjuk kisbabánk megszületését, amivel teljessé válik az amúgy is csodálatos életünk.
(A cikket beküldte: Noémi 23)Au-pair munka élménybeszámoló
Eldöntöttem hát, hogy leírom a történetem azok számára, akik esetleg ugyanilyen módon szeretnének külföldre jönni, vagyis egy családnál au-pair-ként elhelyezkedni. Mielőtt kijöttem, az interneten én is mindent felkutattam a témával kapcsolatban, nagyon új volt ez... »

Szülés után az intenzíven 2. rész
Miután császáros doki közölte, hogy fel kell újra nyitni, csak leültem, és zokogtam. A nagyszájú énem eltűnt aznap. Két szót nem tudtam mondani. Semmi verbális reakció. Csak ültem ott, a könnyeim folytak, és féltem az előttem álló reoperációtól. »
Minden jog fenntartva © 2023, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.