Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: Szex a fogantatásért

Holdnaptár - Jónás módszer

Saját tapasztalatomat kívánom leírni, és segíteni esetleg másoknak is ezzel. Félretenni a tévhiteket, és előtérbe hozni a tényeket.
Vetélések esetén is próbálkozhatsz a Jónás módszerrel, csak annak a komplexebb változatával. Egyszer a gyermek neme, egyszer pedig az életeről gyermek-re való kereséssel megállapítható a legoptimálisabb megtermékenyítésre legalkalmasabb nap.


Két fiam után én is szeretnék egy kislányt, így felkerestem a Jónás módszer hazai kivitelezőjének atyját, Pánszky Gyulát. Mivel már ötször elvetéltem, két fiam születése után, ő több szempont szerint keresett a Jónás naptár alapján. I. életerős gyermek II. a gyermek neme alapján.

Mivel olvastam a Jónás módszerben, hogy sokszor a születési dátumban egy perc az életút alatt akár 1 évnek is megfelel, nekem nem felet meg a naptár alapján megadott piros nap előtti 3 nap, ennél pontosabban meg szerettem volna tudni, hogy 100 %-ra menjek, ezért kiszámíttattam visszafelé eddigi életeseményeim alapján a pontos másodpercre adott születési dátumomat.
Az így kapott nap segítségével immár percre pontosan meg tudták számomra mondani, hogy mikor és hány órakor!!!! kell együtt lennünk ahhoz párommal, hogy kislányom foganjon.

Hozzáteszem a születési dátumomat egy másik asztrológussal számoltattam ki, aki szintén foglalkozik ezzel a témával. Az előző vetéléseimet visszanéztük, és szintén a Jónás napoknak feletek meg, de nem abban az órában történtek (ekkor még nem volt birtokomban a teljes óra és perc születési adataimhoz).
Tehát az újrapróbámhoz szükséges ennek pontos betartása, nem elég az a 3 nap, ami a piros Jónás napot megelőzi. Ennél sokkal pontosabban kellett meghatározni, természetesen figyelembe venni a már ismert feltételeket, hogy a 15. nap előtt és utáni 6-6 nap nem eshet egybe a piros nappal.

Nálam ez a nap egy évben összesen kétszer van, most 2007-ben az ilyen első nap március 16-án 10-20 óra között lesz. Beszámolok a sikerről.

Tarantella
(A cikket beküldte: Tarantella)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


A gyermeknemzés csodája
Az a nézet, hogy minden evolúció útján keletkezett, egy további kérdéshez vezet el bennünket: Ha a férfi és női nemi szervek is a kifejlődés folytán keletkeztek, nos, hogyan jöhetett létre addig az élet, amíg mind ez a két szerv ki nem fejlődött? »

Panaszok a terhesség alatt
Azt hiszem vagyunk úgy egy páran, hogy hosszú ideig reménykedve küzdünk egy babáért és mikor végre teljesül az álmunk, akkor jön hidegvízként a vérzés. Dr. Czeizel Endre leírja a lehetséges okokat és a teendőket. »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a anyaleszek.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.anyaleszek.hu/rss
Minden jog fenntartva © 2017, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.