Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: A terméketlenségről

Az én teherbeesésem története

Azért írok ide, mert nagyon sok csodálatos cikket olvastam itt. Szeretném leírni nektek, azoknak, akik nagyon szeretnének gyermeket, de még nem jött össze, hogy milyen furcsa is az élet.

Szeretném az elejéről kezdeni.
Két gyermekem van, az első egy kislány, aki már 2 éves. Minden baba egy csoda.
A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt. 1 év után mind ketten szerettünk volna gyermeket, igaz neki volt már az előző házasságából.
Próbálkoztunk is. 2 hónap múlva késett a menstruációm, kezdtem örülni. Vettünk tesztet, de semmi, akkor nagyon elkeseredtem és másnap megjött. Nem volt a megszokott és nagyon görcsöltem. Szóltam a páromnak, valami nem stimmel, megnézte, közölte, elment a baba, nem akartam elhinni, nagyon szíven ütött, nem fogadtam el a dolgot, nem mentem orvoshoz.
Ment minden tovább, mikor karácsony előtt megint késett, szintén két hetet, vettem újra tesztet, negatív lett, de én éreztem, hogy van ott valami, ja és ne felejtsem el a rosszullét, az mindegyik babánál ott volt.
Elmentem orvoshoz és azt mondta, terhes vagyok, nagyon örültem. Mondta, hogy mivel pici a magzat, az ultrahang korai, karácsony után vár 28-ra vissza, ez volt 22-én. Aztán jött a hideg zuhany, 25-én reggel megjött.
Akkor teljesen kibuktam, mikor visszamentünk az orvoshoz, mondta, hogy teljesen kiürült a méh, nincs ott már semmi. Utána még elment egy és azt mondtam, nem akarok többet szenvedni, úgy voltam vele, nem állok még készen rá, úgyis fiatal vagyok.
Vettünk fogamzásgátlót. Már szedtem, amikor megint nem akart megjönni, mondom, ez nem lehet, elmentem egy ismerősöm által ajánlott orvoshoz és mondta, terhes vagyok, ad egy gyógyszert, ami visszatarthatja a magzatot, én tudtam már, hogy elment, de rendben beszedtem, amit kiírt és akkor jött a csoda.
Egy hónap múlva teherbe estem, azonnal mentem orvoshoz, bár a teszt nem mutatta ki Őt se. A doki mondta, ott van és bizony 5 vagy 6 hetes terhes vagyok. Mondom, az nem lehet, hiszen múlt hónapban ment el egy, azt mondja ő is tudja és nem is látott semmit az ultrahangon, de most itt van a pocakomban.
Közölte, ha szeretném a picit, fekszem egész nap, semmi megerőltetés és veszélyeztetett terhes lettem.
A terhesség nehéz volt, görcsös szédülés és rosszullét 9 hónapig. De boldog voltam.
Kihúztuk a 40. hétig és meg kellett indítani, de 5 óra múlva burokrepesztéssel, gátmetszéssel, de a világon volt egészségesen, 3600 grammal és 46 centivel a lányom, Alexa.
Most két éves és nagyon erős. Hozzáteszem, nem derült ki, miért ment el a többi pici.
(A cikket beküldte: elektra22)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


A mi csodánk (az első és egyben sikeres inszeminációnk)
Az első és egyben sikeres inszeminációnk történetét írtam meg, ami 9 éve kezdődött, de mindig is nagyon vágytam gyerekre/gyerekekre. 2008-ban kezdtük el férjemmel a kivizsgálásokat, egy PCT teszt elvégzése után kiderült, hogy nekem túl sűrű a méhnyaknyákom, s... »

Mindannyian a víz gyermekei vagyunk
Mindannyian a víz gyermekei vagyunk – állítja dr. Michel Odent, nemzetközi hírű szülésspecialista, aki a franciaországi Pithiviers-i Korházban elsőként vezetette be a vízben vajúdás és szülés lehetőségét. A nők többsége kihasználja ilyenkor a víz... »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a anyaleszek.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.anyaleszek.hu/rss

Minden jog fenntartva © 2017, www.anyaleszek.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) anyaleszek.hu | WebMinute Kft.